Van Iperen

Van Iperen

Aangeboden door Van Iperen

Hogere opbrengst in aardappelen

Is precisieteelt nu wel of niet rendabel? Veel akkerbouwers twijfelen: waarom zouden we het nu anders moeten doen, terwijl we het altijd zo gedaan hebben. Bij Precisieteelt Plus, een concept van Van Iperen, zijn de resultaten evident: een hogere opbrengst en een uniformere sortering! 'Wie een optimaal rendement wil halen, kan deze techniek niet langer links laten liggen.'
24 Januari 2022
Van Iperen

Aangeboden door Van Iperen

Speel met taakkaarten in op variatie in de bodem

In de praktijk zien we dat binnen een perceel veel variatie kan zitten in bodemeigenschappen. Met het gebruik van een taakkaart kunt u inspelen op deze variatie.
10 Januari 2022
Van Iperen

Aangeboden door Van Iperen

Akkerbouwers helpen bij verhogen rendement

Hoeveel pootgoed heeft een akkerbouwer nodig om optimaal rendement te halen? En wat is de beste pootafstand voor aardappelen om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren? Om die vragen te beantwoorden, werken specialist precisielandbouw Bram van Oers en zijn collega's van het Precisieteelt Plus-team aan een rekentool: 'de pootgoedwijzer'. 'We willen dat akkerbouwers aan het begin van het seizoen kunnen berekenen hoeveel pootgoed ze moeten bestellen.'
28 December 2021
bruine bonen

Nieuws Peulvruchten

Teelt bruine bonen ook komend jaar in trek

Het areaal bruine bonen lijkt ook komend seizoen verder te groeien. De industrie is voor teelt 2021 nog op zoek naar areaal, waarbij het voor akkerbouwers eventueel een alternatief kan zijn voor aardappelen.
27 December 2020
Van Iperen

Aangeboden door Van Iperen

Resultaat met fertigeren in akkerbouw

De afgelopen jaren verandert het klimaat enorm. We hebben steeds vaker te maken met grote droogte en geen of nauwelijks beschikbaarheid van zoet water. Fertigatie is een mogelijke oplossing voor die problemen. Van Iperen voert al 3 jaar proeven uit in de hoogrenderende gewassen aardappel, ui en bloembollen.
15 Oktober 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden