Massey Ferguson

massey ferguson

Aangeboden door MF

Verreiker verovert het boerenerf

In de bouw en industrie is het al een bekend gezicht, maar ook op het boerenerf ontpopt een verreiker zich al snel tot een handige hulp bij veel klussen. Scheppen, tillen, knijpen, vegen, maar ook flink doorrijden met een aanhanger. De verreiker kan het allemaal.
15 April 2020
massey ferguson

Aangeboden door MF

Leasecontract? Wéét waar je voor tekent!

Landbouwtractoren en machines worden vaker geleased dan gekocht. Gezien de voordelen volstrekt logisch. Maar wie een leasecontract afsluit, doet er goed aan om niet alleen naar de leaseprijs te kijken. Want dat is hetzelfde als 'appels met peren' vergelijken. “Weet je zeker wat je krijgt?”
20 Maart 2020
massey ferguson

Aangeboden door MF

Trommelmaaier behoudt zijn voorsprong

De meeste hectares gras worden gemaaid met een schijvenmaaier. Onder lastige omstandigheden behoudt de trommelmaaier echter een grote voorsprong met zijn specifieke technische voordelen. Ook bij zomerstalvoedering blijft de trommelmaaier de meest ideale machine.
11 Maart 2020
massey ferguson

Aangeboden door MF

Lagere gebruikskosten met 24/7 'connect tractor'

Tractoren op afstand monitoren en op basis van alle verzamelde data, de kosten voor de gebruiker reduceren. Dat is wat fabrikant AGCO biedt met MF Connect.
24 Februari 2020
trekker massey ferguson

Weerupdate Trekkers

Agco heeft grootse plannen met Massey Ferguson

Zo'n 1,5 jaar nadat Massey Ferguson zijn fabriekslocatie in het Franse Beauvais heeft uitgebreid, volgt er alweer een nieuwe expansieronde. Door de aankopen van de buurman, kan de fabriek flink worden vergroot. Dit om meer productie aan te kunnen.
6 Maart 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden