Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil laat melkprijs januari dalen

Vreugdenhil Dairy Foods laat de melkprijs over januari met enkele euro's dalen ten opzichte van december, zo maakt het bedrijf bekend. Toch wordt nog steeds ruim boven de €60,00 per 100 kilo betaald.
11 Januari 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Melkprijs Vreugdenhil: bio omlaag, gangbaar gelijk

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs voor november gelijk op het niveau van oktober. De biologische melkprijs wordt 76 cent verlaagd.
12 December 2022
Vreugdenhil

Analyse Melkprijsvergelijker

Vreugdenhil geeft melkprijs oktober weer kleine injectie

Vreugdenhil Dairy Foods schroeft de melkprijs over de maand oktober nog ietsje verder op. De onderneming keert een 40 cent hogere prijs uit voor gangbare melk, voor biologische melk zet het bedrijf een veel grotere stap omhoog.
10 November 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Wintertoeslag geeft impuls aan melkprijs Vreugdenhil

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de melkprijs voor september gelijk, maar betaalt vanaf die maand wel een wintertoeslag. Leveranciers ontvangen daarmee wel flink meer melkgeld per 100 kilo.
12 Oktober 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melkprijs

Vreugdenhil stopt met opvoeren van melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de melkprijs over augustus gelijk aan die van juli, zo heeft het particuliere zuivelconcern bekendgemaakt. Daarmee verliest de poederproducent de koppositie in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness.
12 September 2022
Vreugdenhil

Analyse Melk

Vreugdenhil voor vijfde keer hoogste met melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods heeft als laatste op rij de melkprijs over juli vastgesteld, en komt met de kale melkprijs ruim boven de €60,00 per 100 kilo uit. Daarmee is het de hoogste betaler over deze maand. Met de biologische melkprijs lukt dat niet, maar die prijs is wel extra verhoogd.
10 Augustus 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil betaalt hoogste melkprijs over mei

Vreugdenhil Dairy Foods betaalt over mei de hoogste melkprijs uit van alle verwerkers in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker. Het is een opmerkelijke prestatie voor een zuivelbedrijf dat geen 'topsegment' melkstroom heeft, zoals Planet Proof of Beter voor..
11 Juni 2022
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil schept ruime afstand met kale melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs over de maand april met €3,10 per 100 kilo. Door deze verhoging betaalt de particuliere melkpoederproducent met ruime afstand de hoogste kale melkprijs over deze maand.
11 Mei 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox