Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil stoomt op naar koppositie in maart

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs voor maart met ruim €1,10 per 100 kilo en zet daarmee de hoogste (kale) melkprijs neer over deze maand. Vorige maand moest de onderneming FrieslandCampina nog voor zich dulden.
12 Maart 2024
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil zet stevige plus op melkprijs februari

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt net als veel collega-bedrijven de melkprijs voor de maand februari, maar zet er wel de tot nu toe grootste kop op. Daarmee wordt het een van de beste betalers voor de lopende maand. De bio-melkprijs blijft gelijk.
12 Februari 2024
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil zet tandje bij met melkprijs januari

Vreugdenhil Dairy Foods zet een tandje bij met de gangbare melkprijs voor januari. De melkpoederfabrikant zag ruimte om de melkprijs verder te verbeteren. De biologische melkprijs heeft het bedrijf gelijk gehouden.
11 Januari 2024
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil verhoogt decembermelkprijs ook

Vreugdenhil Dairy Foods heeft, net als de meeste andere Nederlandse zuivelbedrijven, de melkprijs in december een verhoging gegeven.
12 December 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil zet melkprijs weer ruim boven 40 euro

Vreugdenhil Dairy Foods heeft de melkprijs voor november verhoogd, net als een reeks andere zuivelbedrijven. Als bijna laatste in rij van de Nederlandse zuivelbedrijven met nieuwe melkprijzen voor de lopende maand, is het meteen wel het bedrijf met de grootste verhoging.
10 November 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Vreugdenhil verbetert relatieve melkprijs iets

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs voor oktober gelijk aan die over de vorige maand - waardoor de relatieve melkprijs iets verbetert. De biologische melkprijs wordt licht verlaagd.
11 Oktober 2023
koeien jongvee

Nieuws Melk

Ook Vreugdenhil verlaagt melkprijs

Diverse verwerkers hadden de septembermelkprijs omwille van de tegenvallende verwaarding van zuivelfabricaten al verlaagd. Hierin gaat ook Vreugdenhil Dairy Foods mee.
12 September 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Augustusprijs Vreugdenhil stabiele middenmoter

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs over de maand augustus stabiel ten opzichte van de vorige maand. De biologische melkprijs wordt een fractie verlaagd. Hiermee blijft de verwerker voor deze maand een middenpositie innemen.
10 Augustus 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden