Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Nieuws Melkprijs

Vreugdenhil stopt met opvoeren van melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de melkprijs over augustus gelijk aan die van juli, zo heeft het particuliere zuivelconcern bekendgemaakt. Daarmee verliest de poederproducent de koppositie in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness.
12 September 2022
Vreugdenhil

Analyse Melk

Vreugdenhil voor vijfde keer hoogste met melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods heeft als laatste op rij de melkprijs over juli vastgesteld, en komt met de kale melkprijs ruim boven de €60,00 per 100 kilo uit. Daarmee is het de hoogste betaler over deze maand. Met de biologische melkprijs lukt dat niet, maar die prijs is wel extra verhoogd.
10 Augustus 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil betaalt hoogste melkprijs over mei

Vreugdenhil Dairy Foods betaalt over mei de hoogste melkprijs uit van alle verwerkers in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker. Het is een opmerkelijke prestatie voor een zuivelbedrijf dat geen 'topsegment' melkstroom heeft, zoals Planet Proof of Beter voor..
11 Juni 2022
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil schept ruime afstand met kale melkprijs

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs over de maand april met €3,10 per 100 kilo. Door deze verhoging betaalt de particuliere melkpoederproducent met ruime afstand de hoogste kale melkprijs over deze maand.
11 Mei 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melkprijzen

Vreugdenhil speert omhoog in melkprijsvergelijker

Ook zonder wintertoeslag is Vreugdenhil in staat de koppositie te pakken in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness. De melkpoederproducent voert over maart een behoorlijk forse verhoging door.
12 April 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil verhoogt melkprijs bij einde toeslag

De februarimelkprijs van Vreugdenhil Dairy Foods moet het doen zonder wintertoeslag, maar krijgt wel een verhoging van de gewone melkprijs mee. De bio-melkprijs bleef nagenoeg stabiel.
10 Maart 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Vreugdenhil verhoogt ook melkprijs voor januari

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs ook voor de maand januari weer. Sinds februari vorig jaar is dit de elfde opeenvolgende stap omhoog. Ook de biologische melkprijs is mee gestegen, maar minder snel, want de biologische prijs ging 25 cent omhoog.
10 Februari 2022
melken koeien uier

Opinie Dick van Selm

Melkveehouder mist deel prijsstijging zuivelmarkt

Terwijl de zuivelprijzen in 2021 omhoog zijn geschoten, zien  melkveehouders daar maar een zwakke afspiegeling van terug op hun melkgeldafrekening, betoogt Dick van Selm, voorzitter Holland Dairy Producers (HDP). De prijzen van boter en mager melkpoeder stegen vorig jaar met gemiddeld 67%, de boerenmelkprijs met slechts 11%, rekent hij voor. Terwijl de kosten wel hard stegen. Van Selm vindt dat de zuivel beter kan.
3 Februari 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief