Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil zet melkprijs weer ruim boven 40 euro

Vreugdenhil Dairy Foods heeft de melkprijs voor november verhoogd, net als een reeks andere zuivelbedrijven. Als bijna laatste in rij van de Nederlandse zuivelbedrijven met nieuwe melkprijzen voor de lopende maand, is het meteen wel het bedrijf met de grootste verhoging.
10 November 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Vreugdenhil verbetert relatieve melkprijs iets

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs voor oktober gelijk aan die over de vorige maand - waardoor de relatieve melkprijs iets verbetert. De biologische melkprijs wordt licht verlaagd.
11 Oktober 2023
koeien jongvee

Nieuws Melk

Ook Vreugdenhil verlaagt melkprijs

Diverse verwerkers hadden de septembermelkprijs omwille van de tegenvallende verwaarding van zuivelfabricaten al verlaagd. Hierin gaat ook Vreugdenhil Dairy Foods mee.
12 September 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Augustusprijs Vreugdenhil stabiele middenmoter

Vreugdenhil Dairy Foods houdt de gangbare melkprijs over de maand augustus stabiel ten opzichte van de vorige maand. De biologische melkprijs wordt een fractie verlaagd. Hiermee blijft de verwerker voor deze maand een middenpositie innemen.
10 Augustus 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melkprijsvergelijker

Vreugdenhil laat melkprijs voor juli licht zakken

Vreugdenhil Dairy Foods laat de gangbare melkprijs voor juli licht zakken. De poederfabrikant blijft daarmee over juni aan de onderkant van het gemiddelde zitten. De biologische melkprijs wordt gelijk gehouden. Deze prijs zit vrijwel op het maandgemiddelde voor juli.
12 Juli 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melkprijsvergelijker

Vreugdenhil maakt pas op plaats met melkprijs juni

Vreugdenhil Dairy Foods maakt een pas op de plaats met de melkprijs over de maand juni. De onderneming volgt in deze beweging FrieslandCampina. Ook verlaagde Vreugdenhil de biologische melkprijs met een stapje, zoals ook bijna alles spelers in deze sector deden.
12 Juni 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Melk

Melkprijs Vreugdenhil bij de stevigere dalers in mei

Vreugdenhil Dairy Foods behoort voor de maand mei tot de groep steviger dalers. Toch zit het bedrijf qua melkprijs niet onderaan; wel iets verder naar achteren in het peloton. Ook de biologische melkprijs gaat enkele euro's omlaag.
10 Mei 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil doet melkprijs april 'bescheiden' omlaag

Vreugdenhil Dairy Foods doet met de melkprijs over april hetzelfde als wat de andere verwerkers ook doen: de prijs stevig verlagen. Toch doet Vreugdenhil het net iets bescheidener dan de meeste anderen.
13 April 2023

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox