Cowmanager

Ruwvoertour 2021

Aangeboden door CowManager

Snel anticiperen op gezondheidsproblemen

Continue monitoren en 24/7 ogen in de stal. De oorsensoren van Cowmanager maken het mogelijk. Met het systeem kan de melkveehouder efficiënter werken en de flexibiliteit op het melkveebedrijf vergroten. ''Het geeft mij de mogelijkheid om mijn baan buitenshuis te behouden'', vertelt melkveehouder Johan Molenaar.
30 Juni 2021

Aangeboden door CowManager

Beter inzicht in voer- en transitiemanagement

Het rantsoen van koeien heeft grote invloed op de prestaties van de veestapel. “Bovendien zorgt voer voor de helft van de kosten op het melkveebedrijf”, zegt Koen van Meurs, hoofd R&D bij CowManager. De vernieuwde module Voeding van het bedrijf helpt melkveehouders beter inzicht te krijgen in het voer- en transitiemanagement om pro-actiever, preventiever en nauwkeuriger te werken.
18 November 2020
Cowmanager

Aangeboden door CowManager

Proactief werken door monitoren temperatuur koe

Een kortere tussenkalftijd en minder inseminaties per koe. Het zijn de vruchten die melkveehouder Theo Adema plukt sinds het gebruik van CowManager, dat de temperatuur en activiteit van zijn koeien monitort. Bovendien zorgt het sensorsysteem voor arbeidsgemak, iets wat in zijn situatie misschien wel de grootste winst is.
29 Oktober 2020

BB TV Agribusiness Award

'Wij wilden de eerste winnaar zijn van de Award'

CowManager is de trotse winnaar van de eerste editie van de Boerenbusiness Agribusiness Award in 2019. 'Een erkenning voor ons harde werk', aldus Guus Oostveen, CEO van het bedrijf. Het bedrijf is het afgelopen jaar niet stil blijven staan, innovatie staat bij CowManager hoog in het vaandel.
4 September 2020
Cowmanager

Aangeboden door Cowmanager

Innovaties dragen bij aan rendement melkveehouder

De groeiende omvang van melkveebedrijven maakt het steeds lastiger om de aandacht per koe te behouden. Het innovatieve monitoringssysteem van CowManager zorgt voor rust en controle, dankzij de unieke combinatie van de oortemperatuur en het gedrag van de koe. 'Door continu te vernieuwen, willen we veehouders optimaal ondersteunen.'
7 Juli 2020
Cowmanager

Aangeboden door Cowmanager

Kosten besparen en efficiëntie in de stal

Een oog in de stal, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De oorsensor van CowManager maakt het mogelijk koeien continue te monitoren. Met het systeem kan een ondernemer tijd en kosten besparen en de efficiency verhogen. 'Het helpt ons adequaat te reageren', zegt melkveehouder Cor Veldhuisen.
2 Juni 2020
Landbouwcongres Cowmanager agribusiness award

Nieuws Agribusiness Award 2019

CowManager wint Agribusiness Award 2019

CowManager heeft de Agribusiness Award van 2019 gewonnen. Dit is woensdagmiddag 18 december bekend geworden op het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness. CowManager heeft een methode ontwikkeld om in een vroeg stadium zieke koeien, tochtigheid en voedingsstoornissen op een melkveebedrijf te detecteren.
18 December 2019

BB TV Anke Straathof

'Oorsensor brengt koe nauwkeurig in beeld'

CowManager volgt niet alleen het gedrag van de koe, maar meet ook de oortemperatuur. Zo kunnen veehouders kosten besparen en een hoger rendement realiseren. Hoe? Dat legt Anke Straathof uit. CowManager is genomineerd voor de Agribusiness Award 2019 van Boerenbusiness.
9 December 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden