BO Akkerbouw

bijen

Nieuws Biodiversiteit

Biodiversiteitsmonitor akkerbouw komt dichterbij

De ontwikkeling van de zogeheten biodiversiteitsmonitor voor de akkerbouw is gestart. De monitor wordt in opdracht van BO Akkerbouw, Rabobank, Wereld Natuur Fonds en de provincie Groningen ontwikkeld.
19 Juni 2019
financieel euro betalen

Nieuws BO Akkerbouw

Meeste akkerbouwers betalen alsnog

De meeste akkerbouwers hebben alsnog aan hun verplichting voldaan als het gaat om het collectieve akkerbouwonderzoek 2018. BO Akkerbouw liet vorige week weten een deurwaarder langs te sturen bij wanbetalers. Dit veroorzaakte veel kritiek op het forum van Boerenbusiness.
7 Juni 2019
financieel euro

Nieuws Akkerbouwonderzoek

BO Akkerbouw dreigt met deurwaarder

Akkerbouwers die nog niet hebben voldaan aan de verplichte gegevensverstrekking en aan de financiële bijdrage voor het collectieve akkerbouwonderzoek van 2018, kunnen komende week een bezoek van de deurwaarder verwachten. Dat meldt Brancheorganisatie Akkerbouw (BO Akkerbouw).
29 Mei 2019
André Hoogendijk BO Akkerbouw

Nieuws Benoeming

BO Akkerbouw benoemt nieuwe directeur

André Hoogendijk wordt vanaf 1 september 2019 de directeur van Brancheorganisatie Akkerbouw (BO Akkerbouw). Dat laat de organisatie donderdag 4 april middels een persbericht weten.
4 April 2019
frites aardappelverwerking

Inside Aardappelen

Aardappelverwerking zakt nu toch terug

De aardappelverwerkers hebben het recordhoge tempo van de maand oktober in november niet vol kunnen houden. Dit blijkt uit de meest recente aardappelverwerkingscijfers van de Brancheorganisatie Akkerbouw.
21 December 2018
aardappelen akkerbouw aardappelperceel

Nieuws BO akkerbouw

Kosten voor akkerbouwonderzoek bekend

Brancheorganisatie Akkerbouw heeft de tarieven voor het collectieve onderzoek vastgesteld. Inclusief de gezamenlijke bijdragen komt er een bedrag van €2,25 miljoen voor het onderzoek beschikbaar.
18 Oktober 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden