Melkprijs DOC Kaas

DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas: melkprijs december blijft hoog

DOC Kaas houdt de melkprijs over de maand december gelijk aan die van november. Daarmee zet het bedrijf voorlopig de hoogste kale melkprijs neer voor deze maand, zo blijkt uit de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker.
30 November 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

Ruim 2 euro melkgeld erbij voor DOC-leden

DOC Kaas verhoogt net als Arla eerder deed, de voorschotprijs voor de maand november. Er komt ruim €1 per 100 kilo aan melkgeld bij. Ook wordt eenzelfde bedrag aan voorschotnabetaling uitgekeerd over de periode van januari tot en met oktober.
31 Oktober 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas koploper bij gelijkblijvende melkprijs

DOC Kaas en moederbedrijf DMK houden de melkprijs voor de maand oktober op hetzelfde niveau als de voorgaande maand. Desondanks blijft het nog steeds de hoogste kale en weidemelkprijzen uitbetalen, zo blijkt uit de Boerenbusiness melkprijsvergelijker.
30 September 2022
DOC Kaas

Nieuws Rechtszaak

DOC Kaas vangt ook in hoger beroep bot

DOC Kaas moet de ingehouden fusiebonus alsnog uitbetalen aan 63 oud-leden van de coöperatie. Dit heeft de rechtbank in Leeuwarden vandaag (27 september) in een hoger beroep vonnis besloten.
27 September 2022
DOC Kaas

Analyse Melkprijsvergelijker

Waarom DOC Kaas winnaar van de melkprijsrally is

Een jaar geleden klonk het startschot van de melkprijsrally die nu zijn einde nadert. In deze periode ging de melkprijs van DOC Kaas in de melkprijsvergelijker van Boerenbusiness van de kelder naar de zolder. Een noemenswaardige prestatie.
20 September 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas geeft nieuwe plus aan septembermelkprijs

Het Duitse DMK en dochterbedrijf  DOC Kaas verhogen de maandelijkse voorschotmelkprijs voor september verder.  Vanuit Hoogeveen deze keer niet ruim €3,00 extra, maar ondanks een iets afgekoelde markt nog wel nog €1,07 per 100 kilo.
31 Augustus 2022
DOC Kaas

Nieuws Melk

DOC Kaas geeft melkprijs weer flinke plus

DOC Kaas en moederbedrijf DMK verhogen de melkprijs voor augustus opnieuw met een flink stap, zij het een kleinere dan de maand ervoor. Daarmee neemt DOC Kaas afstand van concurrenten FrieslandCampina en Arla.
29 Juli 2022
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC baas boven baas met melkprijsverhoging juli

DOC Kaas verhoogt de melkprijs voor juli met voorlopig de grootste stap. Er komt €4,30 per 100 kilo bovenop de melkprijs. Dat is meer dan wat de leden van FrieslandCampina erbij kregen, maar toch zet DOC Kaas niet de allerhoogste melkprijs neer.
1 Juli 2022

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox