Bedrijfsverkoop

melken melkveebedrijf koeien china

Nieuws Fonterra

Fonterra doet afstand van Chinese melkveebedrijven

Fonterra heeft aangekondigd haar Chinese melkveebedrijven van de hand te doen. De verkoop levert de Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie $550 miljoen (NZ dollar) op. De opbrengst wil de zuivelverwerker gebruiken om schulden af te lossen, als onderdeel van het aangekondigde schuldverminderingsprogramma.
5 Oktober 2020
grond financieel euro grondprijs

Nieuws Grond

Gronings akkerbouwbedrijf afgetikt voor 21,5 miljoen

Een Gronings akkerbouwbedrijf is verkocht voor €21,5 miljoen. Bij het bedrijf dat verkocht werd bij inschrijving behoort 265 hectare grond. Het gaat om het veenkoloniale bedrijf Landbouwonderneming Westerwolde in Veelerveen.
27 December 2019
grond Engeland

Nieuws Grond

Brits bedrijf van 13.400 hectare verkocht

Een van Engelands grootste en bekendste boerenbedrijven is verkocht. Het gaat om een deal waarmee circa €219 miljoen is gemoeid. Bij de koop zijn Europese investeerders betrokken. Met het oog op de brexit komt de verkoop op een opvallend moment.
4 September 2019
koeien Nieuw-Zeeland

Nieuws Nieuw-Zeeland

Agrarisch bedrijf minder in trek in Nieuw-Zeeland

De verkoop van agrarisch bedrijven in Nieuw-Zeeland is in de afgelopen 3 maanden met meer dan 25% gedaald, zo blijkt uit de nieuwe cijfers van het Real Estate Institute of New Zealand (REINZ). Opvallend is dat de gemiddelde hectareprijs wel is gestegen.
21 Augustus 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden