De Groene Weg

veevoer melkveebedrijf koeien voerhek

Nieuws De Groene Weg

De Groene Weg zet keten van biologisch rundvlees op

Een kwart van de biologische kalveren groeit op tot biologische melkkoe. De rest komt hoofdzakelijk terecht in de traditionele kalverhouderij. Dit wringt bij biologische melkveehouders. De Groene Weg wil hier verandering in brengen door een keten van biologisch rundvlees op te zetten.
25 Oktober 2021
slachterij varkens varkensvlees

Nieuws Bedrijfsresultaat

Flinke omzettoename voor biologische tak Vion

De slagerijen van Vion's dochteronderneming De Groene Weg realiseerden over 2020 een flinke omzetgroei, zo laat het bedrijf vandaag 18 december weten. Ook het aantal klanten dat de winkels wist te vinden nam toe. Waar wijdt de biologische slagerstak van Vion dit aan?
18 December 2020
varkenshouderij biggen varkens

Achtergrond Varkens

'Biologische varkenssector gaat verder groeien'

De biologische varkenssector zit in de lift. Afgelopen jaren koos een toenemend aantal bedrijven voor omschakeling. Vanwaar deze groei en wat biedt de toekomst voor perspectief voor potentiële omschakelaars?
30 April 2020
varkensvlees

Nieuws Der Grüne Weg

Vion met biologisch vlees naar Duitse markt

Vleesconcern Vion brengt haar biologische lijn op de Duitse markt. Dit heeft het bedrijf, eigendom van ZLTO, vandaag (dinsdag) aangekondigd aan de vooravond van de Europese vakbeurs BioFach. Daar wordt het biologisch rund- en varkenslvees gepresenteerd onder de naam 'Der Grüne Weg'.
11 Februari 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief