Gijsbrecht Gunter

Boerenbusiness

BB 10 jaar Even bellen met

'Protectionisme grote zorg voor uiensector'

Boerenbusiness bestaat 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een grote rol in de sector en waar moeten we ons komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Gijsbrecht Gunter, voorzitter van Holland Onion Association (HOA).
11 September 2020
akkerbouw export uien uienexport

Nieuws Uien

Hollandse ui betaalt rekening voor politiek spel

Rusland, Colombia, Indonesië, Panama, Vietnam, Wit-Rusland. Het zijn allemaal landen waar de Nederlandse ui niet langer probleemloos de grenzen overkomt. Vaak is dat het resultaat van politiek spel tussen naties, waarbij de export uiteindelijk het kind van de rekening is. Dat stelt uienvoorman Gijsbrecht Gunter in een column voor het Uienmagazine van De Groot en Slot.
19 November 2019
Boerenbusiness

Interview Gijsbrecht Gunter

'Meer ruimte nodig voor samenwerking'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan de personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Gijsbrecht Gunter, voorzitter Holland Onion Association en kandidaat-Europarlementslid voor ChristenUnie-SGP.
23 Mei 2019
akkerbouw sorteren uien

Inside Uien

Uiensorteerders sturen personeel naar huis

De uienvoorraad wordt steeds beperkter, wat gevolgen heeft voor de uiensorteerders. Diverse sorteerders liggen door het tekort namelijk deels stil en vragen arbeidstijdverkorting aan voor hun personeel.
26 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden