Business Insider

Brexit Londen

Nieuws Brexit

Britten twijfelen aan het nut van de brexit

Theresa May, de Britse premier, heeft haar eigen partij zondag 29 september opgeroepen tot eensgezindheid voor een goede regeling van de brexit. Dat meldt Business Insider. May deed dit op het partijcongres van de Conservatieven dat tot woensdag 3 oktober duurt.
3 Oktober 2018
financieel euro valuta

Nieuws Italië

'Hoger begrotingstekort is geen bedreiging voor EU'

Giovanni Tria, de Italiaanse minister van Financiën, heeft laten weten niet met aftreden te hebben gedreigd. Ook zegt hij dat het nieuwe begrotingsdoel geen schending van EU-regels is.
2 Oktober 2018
melk melken melkveebedrijf

Nieuws Innovatie

Drijvende boerderij met 40 melkkoeien

Als alles volgens plan verloopt, dan wordt de eerste drijvende boerderij ter wereld in november in Rotterdam geopend. Dat meldt Business Insider. 
25 September 2018
valuta Lira Turkije

Nieuws Turkije

Hoe staat het met de lira-crisis?

Het lijkt wat rustiger in de crisis rondom de Turkse lira. Echter, Turkije heeft de financiële markten er nog niet van overtuigd dat het land het inflatieprobleem duurzaam wil aanpakken. Dat meldt Business Insider.
24 September 2018
geld valuta china yen Chinese economie

Nieuws Handelsoorlog

Met welke wapens kan China terugslaan?

De Amerikaanse president Donald Trump maakte maandag 17 september bekend nieuwe importtarieven te heffen op $200 miljard aan Chinese goederen. Het land liet weten snel terug te zullen slaan, waarmee de handelsoorlog in een hogere versnelling is geraakt. Dat meldt Business Insider.
20 September 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief