Hein Schumacher

FrieslandCampina

Nieuws Melkprijzen

FrieslandCampina wil garantieprijs versoberen

FrieslandCampina is van plan om de garantieprijs te versoberen. Het voorstel naar de leden-melkveehouders is om vanaf 2020 de toeslagen (voor vlog, duurzaamheid en weidegang) bij de referentiebedrijven uit de garantieprijs te halen. In praktijk komt dit er op neer dat de garantieprijs lager en de prestatietoeslag hoger uitpakt. 
10 Oktober 2019
melk zuivel FrieslandCampina

Nieuws Halfjaarcijfers 2019

Heeft FrieslandCampina zich weer herpakt?

FrieslandCampina heeft zichzelf voor 2019 een hogere winst als doel gesteld. De zuivelcoöperatie ligt op koers om dit waar te maken, al moet het resultaat volgens CEO Hein Schumachr nog veel beter. Vooralsnog draagt de PlanetProof-melkstroom niet bij aan de groene cijfers. 
25 Juli 2019
FrieslandCampina

Nieuws Weidevogelbeheer

FrieslandCampina richt zich op weidevogelbeheer

Zuivelcoöperatie FrieslandCampina richt in samenwerking met de Vogelbescherming en stichting BoerenNatuur een separate stichting op om geld te collecteren en te kunnen herverdelen voor weidevogelbeheer.
28 Juni 2019
FrieslandCampina Hein Schumacher

Achtergrond FrieslandCampina

'Ik zou mij als overstapper 2 keer bedenken'

Zuivelcoöperatie FrieslandCampina zag in 2018 wederom veel leden-melkveehouders vertrekken. Daarbij boekte het bedrijf minder winst, waardoor de prestatietoeslag nogal magertjes uitpakt. Toch kijkt de top van het bedrijf positief naar de toekomst.
28 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden