Melkprijs Cono Kaasmakers

Cono

Inside Melk

Melkprijzen weer omhoog bij Cono en Leerdammer

Net als veel andere zuivelproducenten duwen Cono en Leerdammer hun melkprijzen verder omhoog. Cono doet dat voor september, Leerdammer voor oktober.
4 Oktober 2021
Cono

Inside Melk

Melkprijs Cono voor augustus loopt op

Cono Kaasmakers verhoogt in navolging van FrieslandCampina de melkprijs over augustus. De Noord-Hollandse kaasmaker blijft daardoor topbetaler.
2 September 2021
Cono

Inside Melk

Cono Kaasmakers houdt melkprijs voor juli stabiel

Cono Kaasmakers houdt de melkprijs voor juli gelijk aan de melkprijs van juni. Hiermee komt er een einde aan de achtereenvolgende strakke lijn van verhogingen. Wat betekent dit voor de positie in de Boerenbusiness melkprijsvergelijker?
3 Augustus 2021
Cono

Inside Melk

Melkprijs Cono blijft strakke lijn omhoog volgen

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs voor juni wederom verhoog met iets meer dan een halve euro per 100 kg melk. Doordat het coöperatie kaasconcern dit al enkele maanden doet, loopt de melkprijs van Cono in een strakke lijn omhoog in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker. Maar is de kaasmaker daarmee ook de hoogste uitbetaler in juni?
2 Juli 2021
koeien stikstof

Inside Melk

Ook kaasmakers A-ware en Cono verhogen melkgeld

Ook Cono Kaasmakers en Royal A-ware hebben verhogingen van de melkprijs bekend gemaakt. Voor Cono gaat het hierbij wel om de uitbetalingsprijs over de maand mei en bij A-ware om de prijs voor juni.
2 Juni 2021
Cono

Inside Melk

Melkprijs Cono stijgt, maar blijft koppositie behouden?

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs voor april bekendgemaakt; een plusje ten opzichte van de melkprijs van maart. Wat betekent dit voor concurrentiepositie van het zuivelconcern in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker?
10 Mei 2021
Cono

Inside Melk

Wordt Cono koploper in melkprijsvergelijker?

Cono Kaasmakers doet ook voor maart een schepje bovenop de melkprijs en verhoogt deze voor de tweede maand op rij. De zuivelwerker noteerde al in de bovenste regionen, maar de kale melkprijs wint hiermee nog meer terrein in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker.
12 April 2021
zuivel kaas

Nieuws Food

Cono zet ook in op vegetarische markt

Na onder meer Westland Kaas, zet ook Cono Kaasmakers in op de vegetarische markt. De kaasmaker laat weten dat bijna alle kazen voor de versspeciaalwinkels en -markten vanaf maart worden gemaakt met vegetarisch stremsel. Komende periode breidt dit aanbod verder uit met de jonge kazen en de leeftijdskazen.
18 Maart 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief