Melkprijs Cono Kaasmakers

Cono Kaasmakers Jerry Griep

Interview Jerry Griep

Met Cono weer naar top melkprijsvergelijker

Jerry Griep (56) volgt in juli Wim Betten op als algemeen directeur van Cono Kaasmakers. Hij is al een decennium de commerciële man voor de Benelux en de VS/Canada en mag nu zelf de lijnen gaan uitzetten. Griep heeft met Cono de ambitie om in 2030 klimaatpositief zijn. Daarbij moet focus op de merkenstrategie ervoor zorgen dat Cono weer een van de beste uitbetalers van melkgeld wordt. Dit is deel 2 van een dubbelinterview met de scheidende en aantredende directeuren.
26 Juni 2023
Wim Betten Cono Kaasmakers

Interview Wim Betten

'Enorm trots waar Cono en Beemsterkaas nu staan'

Bij Cono Kaasmakers vindt eind deze maand een wisseling van de wacht plaats. Algemeen directeur Wim Betten (62) stopt na 12 jaar bij Cono en bijna 8 jaar als CEO. Hij wordt opgevolgd door Jerry Griep die een plek in rangorde stijgt. Samen schuiven ze in het kantoor van Betten - waar de verhuisdozen al staan -  aan voor een dubbelinterview. 
22 Juni 2023
Cono Kaasmakers

Nieuws melk

Cono houdt plek moeizaam vast met april-melkprijs

Cono Kaasmakers heeft de voorschotmelkprijs over de maand april geringer laten dalen dan de meeste andere Nederlandse verwerkers. Toch vergroot het qua betaling de afstand tot DOC Kaas.
1 Mei 2023
kaas Beemster Cono Kaasmakers

Nieuws melk

Melkprijs en nabetaling Cono in teken continuïteit

Cono Kaasmakers betaalt over 2022 niet de hoogste melkprijs, zoals in voorgaande jaren. De coöperatie heeft continuïteit en marktbehoud gesteld boven het behalen van de allerhoogste prijs. Daardoor is ook de nabetaling lager dan over 2021.
23 Maart 2023
Cono Kaasmakers

Nieuws Zuivel

Cono verlaagt melkprijs over februari met 4 euro

Cono Kaasmakers verlaagt de (voorschot-)melkprijs over februari met €4,00 ten opzichte van januari. Daarmee betaalt het bedrijf nog steeds een relatief lage melkprijs, maar de verlaging zelf is benedengemiddeld.
2 Maart 2023
A-ware Food Group

Nieuws melk

A-ware verlaagt met 5, Cono met kleine 2 euro

Zuivelonderneming Royal A-ware verlaagt de gangbare melkprijs voor februari in zowel Nederland als België met €5 per 100 kilo. De biologische melkprijs wordt met €4 verlaagd. Cono Kaasmakers doet het voor januari bescheidener aan en verlaagt met bijna €2.
2 Februari 2023
Cono Kaasmakers

Nieuws melk

Cono houdt voorschot voor zesde keer op rij gelijk

Cono Kaasmakers houdt de melkprijs over december gelijk aan die over de vorige vijf maanden. De coöperatie betaalt daarmee op maandbasis een relatief lage voorschotprijs uit. Op jaarbasis blijft de voorschotprijs evenwel boven die van marktleider FrieslandCampina uitkomen.
4 Januari 2023
Cono Kaasmakers

Nieuws Melkprijsvergelijker

Cono houdt melkprijs voor vijfde maand op rij gelijk

Cono kaasmakers houdt de melkprijs over november gelijk, het is de vijfde stabiele mutatie op rij. Sinds het loslaten van het quotum in 2015 kwam dit pas één keer voor.
6 December 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden