Klasse Ki

Boerenbusiness

Aangeboden door KLASSE Ki

'Felle Spaanse concurrentie, maar volop kansen sector'

De Europese vleesvarkensmarkt zucht onder een lange periode van prijsdruk. Een van de oorzaken is het grote aanbod van Spaans varkensvlees. Spanje kent in verhouding tot Nederland een lage kostprijs. Dit, in combinatie met een goede positionering op de exportmarkten buiten Europa, heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een snelle groei van het aantal varkens in het land.
24 Februari 2022
klasse ki

Aangeboden door KLASSE

DanBred Duroc groeit met laagste voederconversie

Nakomelingen van de DanBred Duroc hebben recent het genetisch potentieel in een Frans praktijkonderzoek bevestigd. De Durocs van DanBred blonken in het onderzoek uit in het behalen van de hoogste groei, het realiseren van de scherpste voederconversie en een goed percentage intramusculair vet.
20 December 2021
Stefan Derks

Aangeboden door KLASSE

DanBred geeft afnemers KLASSE voorsprong

Genetische vooruitgang, dat is waar het in de fokkerij om draait. 'Je kunt goed uitgangsmateriaal hebben, maar als de concurrent sneller progressie boekt dan jij sta je snel achteraan. Daarom hebben wij als KLASSE gekozen voor een nauwe band met hét hart van de Deense varkensfokkerij. Dit zorgt voor veel extra rendement op het boerenerf', aldus Stefan Derks, directeur van Klasse Ki in het Brabantse Sint-Oedenrode.
22 September 2021
Stefan Derks

Nieuws VARKENS

Klasse Ki focust op kostprijs én smaak

Waar de varkenssector in Nederland al enkele jaren een krimp vertoont, weet Klasse Ki de omzet uit te breidden. Dit wordt vooral mogelijk gemaakt door de mogelijkheid over de hele wereld snel te kunnen exporteren. 'Wij leveren het sperma net zo snel bij een Thai als bij een Nederlander', aldus Stefan Derks, directeur van Klasse KI en regio manager van DanBred.
19 Juli 2021
biggen varkens - agri

Nieuws Varkens

Klasse Ki groeit fors ondanks krimpende markt

Klasse Ki heeft in 2020 fors meer sperma afgezet dan eerdere jaren. De varkensgeneticaleverancier, die zowel aan binnen- als buitenland levert, heeft ondanks de stoppersregeling een groei weten te realiseren.
21 Januari 2021
varkenshouderij biggen

Nieuws Varkens

Varkensfokkerij geeft kijkje in de keuken

Gisteravond (7 januari) gaf de varkenshouderij via het programma Keurdienst van Waarde van KRO-NRCV een kijkje in het fokproces van varkens en hoe dit door de jaren heen is veranderd. Varkenshouders geven een kijkje in hun stal en ook Klasse KI geeft een kijkje in de keuken van het nieuwe sperma-winstation.
8 Januari 2021
Stefan Derks

Bedrijfsreportage Klasse Ki

Klasse Ki focust met nieuwe berenstal op de blijvers

Met een gloednieuwe berenstal in het Brabantse Son is Klasse Ki klaar voor de toekomst. Die is er volop voor de blijvers binnen de Nederlandse varkenssector, zo meent Stefan Derks (51) directeur van de geneticaleverancier . Tegelijkertijd wordt het buitenland steeds belangrijker. 'Wij leveren het sperma net zo snel bij een Thai als bij een Nederlander.' Derks over de nieuwe stal, ontwikkelingen in varkensgenetica, marktkansen in China, de warme sanering en kringlooplandbouw.
23 Juli 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden