CEO in Agribusiness

BB TV Petra Tielemans

'Voer en advies loskoppelen levert kostprijsvoordeel op'

Petra Tielemans is sinds een half jaar directeur van het platform Mijnvoer.nl en zit goed op haar plek. In een gesprek met Wouter Baan beschrijft ze het kostprijsvoordeel dat het platform kan opleveren. Ook gaat ze in over de toekomst van de Nederlandse veehouderij. 
25 Januari 2021

BB TV Guus Delger

'Zaak om nu alvast voor te sorteren op vermogen'

De agrarische sector is een kapitaalintensieve sector. Dat betekent voor ondernemers dat ze tijdig moeten voorsorteren. Zo zijn er een aantal fiscale regelingen die in toekomst mogelijk verdwijnen. Guus Delger, CEO van accon avm adviseurs en accountants, vertelt er over in deze aflevering van CEO in Agribusiness.
22 Oktober 2020

BB TV Willy Hanssen

'We moeten voor ons belang opkomen in Den Haag'

Willy Hanssen, directeur van (voer)coöperatie De Samenwerking, vindt dat boeren meer gezien moeten worden als voedselproducenten. Hanssen in een gesprek met Wouter Baan over zijn coöperatie, de boerenprotesten, het Nederlandse stikstofbeleid, de noodzaak van juridisch procederen en de naderende krimp in de veevoersector.  
28 Augustus 2020

BB TV Arend Kuperus

'Melkveehouder kan nog veel slimmer werken'

Arend Kuperus, de CEO van JOZ, vindt dat melkveehouders nog veel slimmer kunnen werken. De fabrikant van meerdere mest- en voeraanschuifrobots is ambitieus. Recent stapte Rabobank in als investeerder om de groeiplannen waar te maken. In een gesprek met Wouter Baan doet Kuperus de plannen uit de doeken. 
1 Juli 2019

BB TV Huub Fransen

'Het lijntje met de boer zo kort mogelijk houden'

Familiebedrijf FransenGerrits is al ruim 100 jaar actief in de veevoersector. Huub Fransen, de directeur van het bedrijf, gaat in een gesprek met Wouter Baan in op het verleden, heden en de toekomst van de voer- en varkenssector. Ook vertelt hij waarom hij zich persoonlijk mengt in de discussies tegen de veehouderij op sociale media.
25 Juni 2019

BB TV CEO's in Agribusiness

'Richting geven aan transitie in de veehouderij'

Wat drijft Marcel Roordink, de directeur van ABZ Diervoeding? In gesprek met presentatrice Femke Wolthuis blikt hij terug en vooruit op zijn loopbaan. Zo wil hij sturing geven aan de transitie in de Nederlandse veehouderij en daarbij is hij liever 'de beste', dan 'de grootste'.
18 September 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden