Bedrijfsnieuws Arla Foods

Arla Foods

Nieuws Zuivel

Arla pompt miljoenen in productie Saoedi-Arabië

De Scandinavische zuivelcoöperatie Arla heeft de productie in Saoedi-Arabië opgeschaald en daarvoor omgerekend $17 miljoen geïnvesteerd.
28 December 2021
koeien

Analyse Melk

Óók FrieslandCampina meldt zich in jacht op boer

Melk dreigt in Nederland een schaars goedje te worden en dat realiseert de verwerkende industrie zich maar al te goed. Veel verwerkers zijn daarom een charmeoffensief begonnen om melkveehouders aan zich te binden. Nu meldt ook FrieslandCampina zich in de strijd. Wat wil dit zeggen?
15 December 2021
Milcobel

Inside Melk

Belgische zuivel vecht spannende laatste ronde uit

Coöperatie Milcobel probeert met een verhoging van €5,00 per 100 liter melk voor december een knock-out-slag te slaan in de laatste ronde van prijsverhogingen dit jaar. De melkprijs bij standaardgehalten gaat daarmee boven die van Royal A-ware uit.
15 December 2021
Arla Foods

Nieuws Melk

Arla keert minstens 1,50 euro nabetaling uit

Arla Foods keert over 2021 op zijn minst een nabetaling uit van €1,50 per 100 kilo melk. Dat heeft de ledenraad van de Noordwest-Europese coöperatie besloten. Afhankelijk van de definitieve jaarcijfers kan de nabetaling ook nog hoger uitpakken.
6 December 2021
melken

Inside Melk

Zeldzaam forse verhoging voor melkprijs Arla

Melkveehouders die aan Arla leveren, kunnen voor december een grote verhoging van de melkprijs tegemoet zien. Met de mutatie worden zelfs records verbroken.
23 November 2021
Arla Foods

Nieuws Nieuwe strategie

Arla trekt miljarden uit voor nieuwe groene koers

Arla wil de komende jaren flink gaan vergroenen. In de nieuwe strategie wordt €4 miljard uitgetrokken om in te investeren in een nieuwe duurzame koers, terwijl het dividend met €1 miljard wordt opgeschroeft. De Scandinavische zuivelcoöperatie wil zich zelf onderscheiden op gebied van duurzaamheid en zegt daarbij de support te hebben van de leden-melkveehouders.
3 November 2021
Arla Foods

Nieuws Melk

Arla verhoogt nabetaling over 2021 met helft

Arla verhoogt dit jaar de nabetaling van €1,00 naar €1,50 per 100 kilo melk. Dit bevestigt het bedrijf. Alle voorwaarden voor deze stap zijn aanwezig: een winstverwachting van minstens 2,8% en goede financiële ratio's.
29 Oktober 2021
melken melkveebedrijf koeien

Inside Melk

Arla kiest voor versterkt verhogen van melkprijs

Zuivelreus Arla verhoogt de melkprijs opnieuw. Vorige maand ging het om een kleine 60 cent, voor november wordt een hogere melkprijsverhoging aangekondigd. De biologische melkprijs stijgt iets beperkter.
22 Oktober 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden