Geert Staring

Boerenbusiness

Nieuws Breeders Trust

Schaap Holland treedt toe tot Breeders Trust

Schaap Holland is aandeelhouder geworden van Breeders Trust. Dat blijkt uit een persbericht dat beide partijen vrijdag 24 mei samen hebben uitgebracht. Het familiebedrijf heeft 5% van de aandelen van Breeders Trust verworven.
24 Mei 2019

BB TV Geert Staring

'Dalend moraal bij sommige pootgoedtelers is zorgelijk'

Breeders Trust wil met de aanpak van pootgoedfrauders een voorbeeld stellen aan aardappeltelers, want directeur Geert Staring ziet de moraal bij sommige telers dalen. "Dat is zorgelijk", zegt hij in een interview met Boerenbusiness. Ook verwacht Staring daadkrachtig optreden van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
17 Mei 2019
rechtspraak rechtzaak

Nieuws Pootgoedfraude

Breeders Trust wil strafrechtelijk onderzoek

Breeders Trust wil dat er een strafrechtelijk onderzoek komt naar de Zeeuwse handelaar in de pootgoedfraudezaak. In die zaak is 250 ton Fontane met vervalste certificaten verhandeld. De organisatie bereidt inmiddels een aangifte voor.
17 Mei 2019
aardappelen pootgoed

Nieuws Pootgoed

Illegale pootgoedhandel in het vizier bij Breeders Trust

Waakhond Breeders Trust is illegale pootgoedhandel op het spoor. De organisatie meldt dat er verschillende handelaren actief zijn in het illegaal op- en verkopen van licentierassen. De waakhond waarschuwt telers en pootgoedhandelshuizen om hier alert op te zijn.
14 Maart 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden