Vaste melkprijzen

melk melken

Nieuws Melk

Müller geeft optie om melkprijs vast te zetten

Melkveehouders in het Verenigd Koninkrijk kunnen de komende 3 jaar maximaal 50% van de productie vastzetten. Deze optie biedt Müller Milk&Ingredients, een Brits onderdeel van de Duitse zuivelreus Müller.
28 Mei 2021
koeien koeienstal

Boerenbusiness Enquête

Jonge melkveehouder ziet graag vaste melkprijs

Ruim de helft van de Nederlandse melkveebedrijven is geïnteresseerd om te werken met een vaste melkprijs voor een deel van de melkproductie. Vooral jonge melkveehouders en melkveebedrijven met een jaarproductie van meer dan 1,5 miljoen kilo hebben oren naar het vastzetten van de melkprijs.
25 Mei 2021
DMK

Nieuws Melk

DMK biedt leverancier vaste melkprijs aan

De Duitse zuivelcoöperatie DMK biedt leveranciers vanaf november de mogelijkheid om 30% van de aanvoer tegen een vaste melkprijs te laten uitkeren. Hiermee probeert DMK liquiditeitsrisico's bij de leveranciers te verkleinen. Nieuw is deze stap in Duitsland niet, maar tot nu toe boden grote spelers deze mogelijkheid nog niet. 
22 September 2020
melk melken melkveebedrijf

Nieuws Melkprijzen

Vaste melkprijs steeds meer in opkomst

De Zuid-Duitse zuivelcoöperatie Hohenloher Molkerei heeft in april 2019 een systeem gelanceerd waarbij de leveranciers de melkprijs vooruit kunnen vastzetten. Melkveehouders wordt de mogelijkheid geboden om in een bepaalde periode in de maand in te gaan op de prijzen die Hohenloher biedt voor de komende 12 maanden.
19 April 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden