Europese verkiezingen 2019

Cosun Dirk de Lugt

Interview Dirk de Lugt

'Hectarepremie als solide basis in GLB'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan de personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Dirk de Lugt, voorzitter van Royal Cosun en de Brancheorganisatie Akkerbouw en tevens akkerbouwer op Texel.
20 Mei 2019
Bert-Jan Ruissen SGP

Interview Bert-Jan Ruissen

'Medicijnkast agrarisch ondernemer raakt leeg'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan de personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Bert-Jan Ruissen, kandidaat-Europarlementslid voor ChristenUnie-SGP.
17 Mei 2019
verkiezingen

Nieuws Europese verkiezingen

Stemmen kan op deze agrarische koppen

De keuze is niet reuze wanneer je donderdag 23 mei graag je stem vertrouwd aan iemand met een agrarische achtergrond. Toch staan op de Nederlandse kieslijsten voor de Europese verkiezingen een aantal boeren, of in ieder geval kandidaten met affiniteit met de agrarische sector. Het CDA is daarin het beste vertegenwoordigd.
17 Mei 2019
Jeroni Vergeer

Interview Jeroni Vergeer

'Uitdaging ligt niet alleen bij boeren, ook bij burger'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan de personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Jeroni Vergeer, kandidaat Europarlementslid voor GroenLinks.
16 Mei 2019
DDB Sieta van Keimpema

Interview Sieta van Keimpema

'Niet Brussel, maar de Haagse politiek is star'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Sieta van Keimpema, de voorzitter van de Dutch Dairymen Board (DDB).
15 Mei 2019
Brussel EuropeseUnie Europa EU

Opinie Doeko van 't Westeinde

'Gebrek landbouwkennis in EU-parlement is pijnlijk'

Ik was donderdag 2 mei aanwezig bij het Europese landbouwverkiezingsdebat in Marum, georganiseerd voor de 3 noordelijke provincies. Er waren ongeveer 130 aanwezigen in de zaal. Of dit veel is, laat ik in het midden. De organisatie was in elk geval tevreden, en door de grootte van de zaal leek deze mooi gevuld.
9 Mei 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden