Dutch Dairymen Board

boerenprotest toekomst

Nieuws FDF en DDB

'Nederland 1,5 jaar onnodig in stikstofwurggreep'

Nederland is door de overheid anderhalf jaar onnodig in de stikstofwurggreep gehouden, vinden Farmers Defence Force (FDF) en Dutch Diarymen Board (DDB). 'Omdat het Landbouw Collectief in november 2019 al de enige, praktisch uitvoerbare oplossing aandroeg.'
21 Juli 2021
koeien

Nieuws Coronacrisis

'Melkproductie verplicht verlagen met compensatie'

Alle melkveehouders in de Europese Unie, dus ook de Nederlandse, moeten de melkproductie verplicht verlagen om een zuivelcrisis te voorkomen. Hiervoor moeten zij wel worden gecompenseerd. Daarvoor pleiten de Dutch Dairymen Board en de Nederlandse Melkveehouders Vakbond in een brief aan landbouwminister Carola Schouten.
7 Mei 2020
boerenprotest

Nieuws Sieta van Keimpema

Boeren gaan 10 jaar na dato weer melk dumpen

De illustere Europese melkstakingsactie van september 2009 wordt 10 jaar na dato nog eens dunnetjes herhaald. De inzet is om wederom aandacht te vragen voor een hogere melkprijs. Vanuit Nederland roept belangenbehartiger Dutch Dairymen (DDB) melkveehouders op om massaal naar België te komen.
9 September 2019
DDB Sieta van Keimpema

Interview Sieta van Keimpema

'Niet Brussel, maar de Haagse politiek is star'

In de aanloop naar de Europese parlementsverkiezingen van donderdag 23 mei legt Boerenbusiness dagelijks 6 agrarische vragen voor aan personen met een visie op het Europese landbouwbeleid. Vandaag is dat Sieta van Keimpema, de voorzitter van de Dutch Dairymen Board (DDB).
15 Mei 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden