A2 Milk Company

A2 melk

Nieuws Melk

Nieuw-Zeelands A2-melk mogelijk in andere handen

De Nieuw Zeelandse A2-Milk Company komt mogelijk in andere handen, zo melden diverse media in het land. Het bedrijf heeft een paar slechte jaren achter de rug en zit dringend om nieuwe successen verlegen, maar die willen niet komen. Naar verluid behoort het Canadese Saputo tot de geïnteresseerden.
28 Januari 2022
A2 melk

Nieuws Melk

Aandelen A2 Milk Company naar laagste punt in jaar

The A2 Milk Company heeft een - zoals het bedrijf zelf meldt - 'uitdagend eerste halfjaar' gekend. De winst is over de eerste helft van het huidige boekjaar met maar liefst 35% gezakt, zo blijkt uit de cijfers over die periode. De omzetverwachting is daarmee ook omlaag bijgesteld. Na publicatie van de cijfers kelderden de aandelen in het zuivelbedrijf met 16% naar het laagste punt in een jaar tijd.
26 Februari 2021
financieel valuta dollar nieuwzeeland Nieuw-Zeeland

Nieuws Jaarcijfers

A2 Milk Company groeit jaar na jaar sneller

De A2 Milk Company boekte in het afgelopen jaar, eindigend op 30 juni een winstgroei van 34,1%. Melk met beter verteerbaar eiwit vermarkten is blijkbaar een winstgevende bezigheid voor de gespecialiseerde Nieuw-Zeelandse onderneming.
20 Augustus 2020
melk glas

Nieuws A2-melk

A2-melk wint fors terrein in Verenigde Staten

A2-melk wint snel terrein in de Verenigde Staten, zo tonen de halfjaarcijfers van A2 Milk Company aan. Het bedrijf heeft de verkoop in het land over de eerste 6 maanden van het jaar namelijk met 160% zien stijgen.
28 Augustus 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief