Melkgeld

melkveebedrijf Verenigde Staten

Achtergrond Melk

Margeverzekering helpt driekwart melkers in VS

Waar in Europa veel melkveehouders zuchtten onder de druk van hoge voerprijzen, voelden Amerikaanse melkveehouders zich het afgelopen jaar veel rustiger. Dankzij het Dairy Margin Coverage-programma.
7 Januari 2022
Arla Foods

Nieuws Melk

Arla verhoogt nabetaling over 2021 met helft

Arla verhoogt dit jaar de nabetaling van €1,00 naar €1,50 per 100 kilo melk. Dit bevestigt het bedrijf. Alle voorwaarden voor deze stap zijn aanwezig: een winstverwachting van minstens 2,8% en goede financiële ratio's.
29 Oktober 2021
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Melk

Ontevreden leveranciers Leerdammer in cassatie

Advocaat te Biesebeek heeft namens bijna 500 leveranciers van Bel Leerdammer opdracht gegeven om cassatie aan te tekenen tegen een uitspraak van het gerechtshof in Den Haag. De bestreden uitspraak was medio juli, het cassatieverzoek moet uiterlijk medio oktober binnen zijn bij de Hoge Raad.
1 Oktober 2021
zuivel FrieslandCampina

Nieuws Coöperatie

Bezorgde leden stellen eisen aan FrieslandCampina

Een groep leden-melkveehouders van FrieslandCampina hebben zich verenigd in het collectief Bezorgde Friesland Campina Boeren (BFCB). In een brief aan alle coöperatieleden stelt het verbond 8 eisen die FrieslandCampina moet inwilligen. De bezorgde boeren roepen de andere leden op de brief te ondertekenen om zo 'verandering in gang te kunnen zetten'.
6 November 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden