Grimme

Grimme

Aangeboden door Grimme

Nieuwste machines in actie op Hutspotdag

Terwijl Potato Europe in België op zijn einde loopt, staan de Hutspotdag in Lelystad en Agritechnica in Hannover in november voor de deur. Gelegenheden bij uitstek om contacten te leggen en de laatste kennis te delen.
5 September 2019
Grimme

Aangeboden door Grimme

Niet te missen: de Hutspotdag

Grimme houdt woensdag 11 september de Hutspotdag bij PPO (WUR Open Teelten) in Lelystad. Dit wordt een interessante en unieke dag voor iedereen met interesse in de teelt, oogst en opslag van uien, aardappelen en peen.
19 Augustus 2019
Grimme Group

Aangeboden door Grimme

Grimme Hutspotdag op 11 september 2019

Woensdag 11 september vindt er een uniek evenement plaats bij PPO (WUR Open Teelten) aan de Edelhertweg 1 in Lelystad. Grimme Nederland presenteert namelijk de 'GRIMME Hutspotdag'.
12 Juni 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Fabrikanten demonstreren bietenrooiers

De rooierfabrikanten Vervaet en Grimme maakten gebruik van de omstandigheden om enkele van hun bietenrooiers te demonstreren. In beide gevallen gebeurde dat afgelopen week in Drenthe. Verder is het stil op het land.
13 December 2018
Grimme Group

Tech Rooitechniek

Grimme draait topjaar in aardappelen en bieten

De Duitse machinefabrikant Grimme organiseert deze week zijn 2-jaarlijkse noviteitenshow Grimme Technica in Damme. Het bedrijf verwacht een recordomzet te behalen in 2018. Alle takken van het bedrijf hebben dit jaar prima gedraaid. Tevens toont Grimme een aantal nieuwe machines.
5 December 2018
Grimme Group

Tech Oogsttechniek

Grimme zet verder in op groentetechniek

Het Duitse familiebedrijf Grimme is sinds 2013 eigenaar van de Deense fabrikant Asa-Lift. In Nederland kennen we dit merk vooral van hun klembandrooiers. In 2019 volgt een verdere integratie in het productprogramma van Grimme. Ook stapt de fabrikant in zaaitechniek voor groente.
6 November 2018

Fotoreportage Agrifoto.nl

Aardappeloogst verloopt vlot en droog

Het extreme groeiseizoen voor aardappelen wordt afgesloten met een oogst die bijzonder vlot en droog verloopt. Van Zeeuws-Vlaanderen tot Groningen kunnen rooiers onvermoeid hun werk doen in het stof.
19 Oktober 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief