Contracten 2020

Boerenbusiness

Inside Aardappelen

Agristo brengt evenwicht in contractprijs

Ingegeven door het verdwijnen van de kiemremmer CIPC past Agristo zijn contractprijzen aan voor teeltseizoen 2020. De leverperiode speelt hierbij een belangrijke rol. De Belgisch-Nederlandse verwerker blijft zijn ambitie hanteren: een eenvoudig en transparant contract.
7 Februari 2020
aardappelen kisten aardappelbewaring pootaardappel

Inside Aardappelen

Contractprijs Aviko door €20 voor lang bewaren

Het gemis van de kiemremmer chloorprofam en het loofdodingsmiddel diquat zijn de hete hangijzers in de totstandkoming van het aardappelcontract voor 2020-2021. Aviko Potato brengt meerdere prijs ondersteunende maatregelen in stelling om deze kostprijsstijging te lijf te gaan.
24 Januari 2020
aardappelen

Inside Aardappelen

Contracteren 2020: hoe zit verwerker in de wedstrijd?

Net als vorig jaar is ook aan de start van dit seizoen de aanloop gespannen. Was het een jaar eerder de droogte die meespeelde, nu zijn dat de strengere eisen rond de loofdoding en kiemremming. Wat betekent dit voor de aardappelcontracten?
15 Januari 2020
aardappelen aardappelperceel

Inside Aardappelen

POC wil 20.000 hectare aardappelen verenigen

De Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) en Verenigde Telers Akkerbouw (VTA) hebben de ambitie om voor oogstjaar 2021 zo'n 20% tot 30% van het Nederlandse consumptieaardappelareaal te verenigen. De NAV gaf 7 januari tekst en uitleg over de van de Producentenorganisatie Consumptieaardappelen (POC).
8 Januari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden