Handel

kruispunt

Opinie Ron Mulders

Vier ontwikkelrichtingen voor Nederlandse boer

De boerenprotesten van de afgelopen maanden gaan ongetwijfeld leiden tot nieuwe afspraken tussen boeren en tuinders en de overheid. Maar leiden die afspraken tot een wezenlijk betere marktpositie voor onze boeren en tuinders? Vier ontwikkelrichtingen voor een betere marktpositie voor onze boeren en tuinders.
27 Januari 2020
FarmTrade

Aangeboden door 123Huurgrond

Snel en kosteloos handelen met nieuwe app FarmTrade

De nieuwe agrarische handelsapp FarmTrade is 2 maanden geleden live gegaan. Oprichter en bedenker Bart Keizers wil het hiermee makkelijker maken voor agrarische bedrijven om handel met elkaar te drijven. Dat lukt. Nu al wordt de app dagelijks gebruikt voor snelle handel in machines, aardappelen, quota én meer.
15 Januari 2020
financieel euro profiteren

Nieuws Witwaspraktijken

Witwassende aardappel- en uienexporteurs onderzocht

Drie Nederlandse aardappel- en uienhandelaren hebben in de afgelopen 4 jaar voor bijna €150 miljoen aan contant geld aangenomen. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) hebben zij daardoor meegewerkt aan grootschalige witwaspraktijken. Het OM vermoedt dat het probleem op grotere schaal speelt.
17 Juli 2019
transport schip graantransport

Opinie Johan Geeroms

Beweeg met veranderingen in wereldhandel mee

In Brazilië en Argentinië kunnen ze de soja voor China niet meer aanslepen. Hetzelfde geldt voor katoen uit Australië. Het gezicht van de wereldhandel verandert. Op dit moment is de handelsoorlog daarvan een belangrijke aanjager.
17 Juli 2019
financieel grafiek noteringen

Aangeboden door Admiral Markets

Handelen in CDF's: 5 fouten om te vermijden

De online wereld van het handelen in contracts for difference (CFD) is niet zo lastig om te begrijpen. Door de gemakkelijke handelswijze is het voor iedereen mogelijk om op zijn eigen manier te leren handelen in CFD's.
17 Januari 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox