Natuurvergunning

koeien

Nieuws Stikstof

Weer nieuw stikstofadvies: Pak de boer vergunning af

Opnieuw is er olie op het vuur gegooid in het stikstofdossier. Deze keer door de Nederlandse landsadvocaat, die voorstelt om de vergunningen af te pakken van veehouders die boeren nabij Natura 2000-gebieden. Een maatregelen die nog verder gaat dan onteigening. LTO reageert verbolgen en zegt juridisch alles uit de kast te zullen halen om dit aan te vechten. 
14 September 2021

BB TV Lubbert van Dellen

'Melkveehouder, houd moed in deze stikstofcrisis'

Het stikstofbeleid en het vonnis van de rechtbank Noord-Nederland geeft melkveehouders veel onzekerheid. Dat blijkt wel uit de vragen die zijn gesteld aan Lubbert van Dellen. De agrarisch marktdirecteur van Accon avm beantwoordt deze vragen uitgebreid.
27 Maart 2021
Boerenbusiness

Opinie Geesje Rotgers

Waarom kieperen we Aerius niet overboord?  

Waarom houdt de Nederlandse overheid koste wat het kost vast aan Aerius? Zijn wij niet beter af als wij die zeer grote onzekerheden (lees: Aerius) de prullenbak in kieperen, vraagt Geesje Rotgers zich af.
15 Maart 2021
melkveebedrijf koeienstal

Analyse Lubbert van Dellen

Impact stikstofuitspraak groot voor melkveehouderij

De rechtelijke uitspraak over de stikstofuitstoot afgelopen vrijdag zet de innovatie in de Nederlandse melkveehouderij op slot. Dat is funest voor het zelfvertrouwen en het enthousiasme van melkveehouders om te innoveren, signaleert Lubbert van Dellen, Agrarisch Marktdirecteur bij Accon avm.
15 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden