Bedrijfsnieuws Royal A-ware

Glanbia

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

De bouwstart van de nieuwe fabriek van Kilkenny Cheese in Ierland deze week was een gebeurtenis van nationaal belang. Naast het management van Glanbia en A-ware, was ook een regeringsdelegatie met 3 ministers, waaronder de aanstaande premier, aanwezig.
23 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Royal A-ware heeft in 2021 een record omzet gerealiseerd. Ook de winst stijgt fors. Hoe verhoudt zich dit tot de melkprijs die de kaasmaker uitkeert?
16 Juni 2022
Royal A-ware Robert van Ballegooijen

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september als COO bij Royal A-ware en wordt CEO bij de Van Loon Group. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Van Ballegooijen heeft ruim tien jaar gewerkt bij Royal A-ware.
15 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

Zuivelconcern Royal A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee wil het bedrijf de positie op de markt van geraspte kaas verder uitbreiden.
31 Mei 2022
Royal A-ware Agrifoto3

Nieuws VNO NCW

A-ware ondertekent code en geeft inzicht in belastingen

A-ware heeft zich gecommitteerd aan de nieuwe fiscale gedragscode, opgesteld door werkgeversorganisatie VNO NCW. Het zuivelconcern is voorlopig het enigste bedrijf in de Agribusiness die publiekelijk gaat rapporteren over de belastingafdracht.
18 Mei 2022
zuivel Royal A-ware belgie Olympia

Nieuws melk

A-ware zoekt weidemelk van Belgische leveranciers

Royal A-ware start vanaf 1 juni 2022 met een tweede melkstroom in België. Naast gangbare melk zal de verwerker ook weidemelk gaan ophalen. In de beginfase kan een beperkt aantal melkveehouders leveren. Stapsgewijs worden het melkvolume en het aantal leveranciers vergroot.
5 Mei 2022
Royal A-ware

Achtergrond Overnames

Bij A-ware geen twijfels over de Belgische markt

In Nederland timmert A-ware al jaren stevig aan de weg, nu slaat de kaasmaker ook in België zijn vleugels uit. Alleen deze maand al werden twee overnames aangekondigd. Eerder kocht het ook al een Belgische poedertoren van FrieslandCampina. Ook in andere Europese landen heeft A-ware indrukwekkende bouwplannen, al liggen ook in Heerenveen plannen klaar om verder op te schalen. Vanwaar deze expansiedrift?
20 April 2022
zuivel Royal A-ware belgie Olympia

Nieuws melk

A-ware neemt Belgisch familiebedrijf Olympia over

Royal A-ware krijgt nog iets steviger voet aan de grond in België dankzij een verregaande samenwerking met Olympia, ook een familiebedrijf. A-ware zal alle aandelen overnemen, op voorwaarde van goedkeuring door de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA).
19 April 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief