Bedrijfsnieuws Interfood Group

Interfood Royal A-ware Estland

Nieuws melk

A-ware en Interfood van start in Estland

De gezamenlijke kaasfabriek van E-Piim, Royal A-ware en Interfood in Estland is opgeleverd en heeft de eerste Cheddarkaas geproduceerd. De fabriek draait nog niet op volle capaciteit, maar de eerste stap is gezet, aldus directeur Randel Veerits. De komende maanden wordt de productie verder opgevoerd.
31 Augustus 2023
Frank van Stipdonk Interfood

Nieuws melk

Zuivelhandelaar Interfood ziet omzet exploderen

Zuivelhandelaar Interfood heeft de omzet vorig jaar met een recordpercentage van 60% zien stijgen. Dit gebeurde in een jaar met eveneens recordhoge zuivelprijzen en een sterke volatiliteit. Temidden van dit alles slaagde de onderneming er ook in meer winst te halen dan in 2021. De winststijging bleef wel iets achter bij de ontwikkeling van de omzet.
17 Juli 2023
Frank van Stipdonk Interfood

Interview Frank van Stipdonk

'Zuivelmarkt voor iedereen op onbekend terrein'

Niemand die actief is op de zuivelmarkt, en in wezen op de hele agrarische grondstoffenmarkt, heeft meegemaakt wat daar nu gebeurt. Ook de ouwe rotten hebben er geen ervaring mee. Bijna alle bekende ijkpunten lijken opeens relatief. Frank van Stipdonk, CEO van zuivelhandel Interfood en voorzitter van Eucolait, de Europese koepelorganisatie van zuivelhandelaren, speelt de vraag over een visie op de huidige markt daarom gelijk weer terug.
14 Maart 2022
A-ware Food Group

Inside Melk

Waarom zien Interfood en A-ware kansen in Estland?

4 Mei 2021
Boerenbusiness

Nieuws Melk

A-ware stapt met Interfood in zuivelfabriek Estland

De Nederlandse zuivelconcerns Royal A-ware en Interfood Group investeren in de bouw van een zuivelfabriek in Estland. Zij doen dit samen met coöperatie Epiim. Dit zuivelbedrijf, waarvan zo'n 100 melkveebedrijven de eigenaar zijn, is een van de grootste producenten van kaas en boter in Estland.
22 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden