Bedrijfsnieuws De Heus

De Heus

Nieuws Jaarcijfers 2022

Veevoerbedrijf De Heus ziet omzet exploderen

Veevoerconcern De Heus heeft in 2022 een flinke omzetgroei gerealiseerd, zo blijkt uit het groepsresultaat die recent bij de Kamer van Koophandel is gedeponeerd. De winst deed wel een stapje terug.
15 September 2023
veevoer De Heus

Nieuws Jaarcijfers 2021

De Heus boert goed en investeert groot geld

Veevoerconcern De Heus heeft in 2021 goed geboerd. Zowel de omzet als winst stegen tot nooit eerder bereikte hoogte, zo blijkt uit het groepsresultaat dat kortgeleden bij de Kamer van Koophandel is gedeponeerd. Daaruit blijkt ook dat de veevoerreus grote bedragen investeert om het imperium verder uit te breiden.
9 December 2022
De Heus

Nieuws Jaarcijfers 2021

De Heus voert winst in thuismarkt stevig op

Veevoerconcern De Heus kan succesvol terugkijken op 2021, waarbij zowel de omzet als de winst een flinke toename laten zien. Op de Nederlandse thuismarkt althans, het groepsresultaat is nog niet bekend.
5 Mei 2022
De Heus

Nieuws Oorlog

De Heus blijft in Rusland en dit is waarom

Veel Westerse bedrijven trekken zich terug uit Rusland om zich daarmee te distantiëren van de oorlog die het land uitvecht in Oekraïne. Veevoerconcern De Heus, dat zowel in Rusland als Oekraïne fabrieken heeft, blijft in beide landen actief. Het bedrijf spreekt van een weloverwogen besluit om te blijven.
8 Maart 2022
veevoer De Heus

Nieuws Feijen Diervoeders

De Heus doet overname in Oost-Nederland

Feijen Diervoeders uit het Overijsselse Dalfsen is ingelijfd door De Heus. Daarmee voegt De Heus een kleine regionale speler uit Oost-Nederland toe aan zijn imperium.
10 Februari 2022
natuur bos

Nieuws Onderzoek

STAF krijgt sponsoring van drie agro-concerns

Stichting Agrifacts (STAF) krijgt de komende drie jaar een sponsorbijdrage van De Heus, Royal A-ware en VanDrie Group. Aan de bijdragen worden geen nadere eisen gesteld. STAF mag het daarmee naar eigen believen inzetten. In totaal ontvangt de stichting drie jaar lang een bijdrage van €225.000 per jaar.
16 December 2021
china varkensvlees

Analyse Varkens

Stijging varkensprijs China: najaarspiek of structureel?

Ondanks dat officiële overheidscijfers nog altijd wijzen op een groot aantal varkens in China, zijn er ook een aantal factoren die wijzen op een kleinere varkensstapel. Zo stegen de prijzen recent fors en wordt ook gewezen op de gedaalde import van soja. We vroegen Jan Cortenbach, chief technical officer bij De Heus in China, naar zijn visie op de huidige gang van zaken.
2 December 2021
De Heus Boerenbusiness

Nieuws Mengvoer

De Heus doet megagrote overname in Vietnam

De Heus neemt het Vietnamese voerbedrijf Masan over. Met de overname voegt De Heus in een klap dertien mengvoerfabrieken en één premixfabriek over, goed voor een jaarlijkse productie van 4 miljoen ton. De directie is content met de overname en spreekt van een mooie mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.
5 November 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden