Bedrijfsnieuws De Heus

De Heus Boerenbusiness

Nieuws Mengvoer

De Heus doet megagrote overname in Vietnam

De Heus neemt het Vietnamese voerbedrijf Masan over. Met de overname voegt De Heus in een klap dertien mengvoerfabrieken en één premixfabriek over, goed voor een jaarlijkse productie van 4 miljoen ton. De directie is content met de overname en spreekt van een mooie mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf.
5 November 2021
De Heus

Inside Mengvoer

Nederlandse mengvoer miljoenen in perspectief

Als laatste van de drie grote mengvoerbedrijven deponeerde De Heus enkele maanden terug stilletjes haar jaarcijfers over 2020 bij de Kamer van Koophandel. De Heus zag de financiële resultaten flink oplopen. Hoewel de winsten in mengvoerland hoog lijken, zijn de marges maar beperkt, aldus analist Guy Sips van KBC Securities. Een overzicht van de resultaten van De Heus, ForFarmers en Agrifirm.
30 September 2021
De Heus

Nieuws OVERNAME

Coppens Diervoeding komt in handen van De Heus

Veevoergigant De Heus heeft opnieuw een overname aangekondigd. Het bedrijf maakte vandaag (20 juli) bekend dat het Coppens Diervoeding uit Helmond overneemt. Familiebedrijf De Heus was de afgelopen jaren al actief op overnamepad in het buitenland, maar slaat nu dus weer een slag in eigen land.
20 Juli 2021
foodbusiness Pluimveevlees

Nieuws Overname

De Heus doet na maand pluimveeslachterijen weg

Koninklijke De Heus doet al na een maand de pluimveeslachterijen van Van Miert weer van de hand. De 2 productielocaties in Breukelen en Hunsel, met een totale slachtcapaciteit van 850.000 kuikens per week, worden overgenomen door Exportslachterij Clazing. De Heus verwerft hierdoor een minderheidsbelang in Clazing.
2 Maart 2021
De Heus

Nieuws Bedrijfsovername

De Heus doet opnieuw overname, dit keer in Polen

Voor de derde keer dit jaar ging diervoeder gigant De Heus op een succesvol overnamepad. Met de aankoop van het Poolse Golpasz vindt het bedrijf dit keer overigens het geluk dichter bij huis dan voorgaande twee keren.
7 Juli 2020
De Heus

Nieuws Overname

De Heus op overnamepad in Indonesië

Diervoedergigant De Heus blijft haar imperium uitbreiden en versterkt haar marktpositie in Indonesië. Het bedrijf neemt de mengvoeractiviteiten van Neovia Indonesia over.
4 Juni 2020
De Heus

Nieuws De Heus

De Heus breidt uit op Braziliaanse grond

Diervoeder gigant De Heus wil haar marktpositie in Brazilië versterken. Om hier stappen in te maken heeft het bedrijf afgelopen vrijdag 6 maart de overeenkomst voor volledige overname van het Braziliaanse veevoederbedrijf Cerrado Nutrição Animal getekend.
10 Maart 2020
De Heus

Nieuws Overname

De Heus doet opnieuw overname in Spanje

Veevoergigant De Heus heeft wederom een overname gedaan in Spanje. Evialis Galicia, een bedrijf dat jaarlijks circa 50.000 ton mengvoer afzet, wordt aan het imperium toegevoegd.
3 December 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden