Bedrijfsnieuws DMK

melkpoeder DMK

Nieuws melk

DMK dreigt boeren te verliezen, wil fabriek dicht

Duitslands grootste zuivelcoöperatie DMK dreigt zo'n 500 boeren met meer dan 700 miljoen kilo melk kwijt te raken. Veel leden hebben rond de jaarwisseling opgezegd, maar kunnen niet snel weg.
25 Maart 2024
melktransport

Nieuws melk

Meer omzet, lagere winst voor Fude + Serrahn

De Duitse zuivelproducent en handelaar Fude + Serrahn heeft over 2022 een sterk hogere omzet behaald, maar een lagere nettowinst. Oorzaak van de sterke omzetstijging waren de enorm oplopende zuivelmarktprijzen.
18 Maart 2024
Milcobel

Achtergrond Zuivelbusiness

Gaat Milcobel zich branden aan de ijsdivisie van DMK?

De zuiveldivisie van de Duitse zuivelcoöperatie DMK komt mogelijk in handen van Ysco, een dochteronderneming van de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel. DMK zou in een officiële zoektocht naar een koper voor de verliesgevende divisie bij Milcobel zijn uitgekomen, dat wel oren zou hebben naar deze deal. Beide bedrijven willen desgevraagd niet ingaan op de overnamegeruchten, maar herkennen zich...
30 Oktober 2023
DOC Kaas

Nieuws melk

Jumbo en DOC Kaas zetten duurzame kaasketen op

Jumbo Supermarkten en DOC Kaas gaan een langjarige samenwerking aan op kaasgebied. Jumbo wil een toekomstbestendige keten voor huismerk kazen. DOC Kaas zal daar in samenwerking met Uniekaas Holland (beide DMK) invulling aan geven.
23 Oktober 2023
melkpoeder DMK

Nieuws melk

Duits DMK trots op bovengemiddelde melkprijs

De Duitse zuivelreus DMK, moederbedrijf van ook DOC Kaas, is er trots op dat het vorig jaar een duidelijk bovengemiddelde melkprijs kon uitbetalen in Duitsland. Het bedrijf heeft daar doorgaans moeite mee, maar vorig jaar boekte het een plus van €1,30 boven het Duitse gemiddelde.
28 Juni 2023
zuivel kaasproductie zuivelverwerking

Nieuws melk

Melkprijs maart Nederland onder EU-gemiddelde

In maart dook de Nederlandse melkprijs onder het EU-gemiddelde. Dit blijkt uit de Europese melkprijsvergelijking van de EDF (European Dairy Farmers), zoals gepubliceerd door ZuivelNL. Het is voor het eerst sinds lange jaren.
8 Mei 2023
melkpoeder DMK

Nieuws Melk

Duitse stakingsactie treft ook zuivelproducent DMK

In Duitsland wordt vandaag massaal gestaakt voor hogere lonen. Ook bij diverse productielocaties van Deutsches Milchkontor (DMK) is het werk stilgelegd.
27 Maart 2023
melkpoeder DMK

Nieuws Melk

Numidia in zee met DMK voor fat filled melkpoeder

Zuivelhandelaar Numidia is een strategisch partnership aangegaan met het Duitse DMK voor de distributie van instant fat filled melkpoeder. Dit product wordt gemaakt in de fabriek van DMK in Zeven. Numidia brengt de poeders op de markt onder de private labelnamen Numigold en Amina.
1 Februari 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden