ALV stemt voor

Jansen en Douma keren terug als POV-bestuurders

20 Maart 2017 - Wouter Baan - 1 reactie

Mogen Ingrid Jansen en Eric Douma alsnog terugkeren als bestuurders van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV)? Dat was maandagavond 20 maart de cruciale vraag op de ledenvergadering van de varkenshouders. Zij stemden voor. 

Met als motto: 'de boer aan het roer' was het aan de leden van de POV om te bepalen of zij alsnog hun vertrouwen stellen in Jansen en Douma. Het ging om een hernieuwde aantreding als voorzitter en vicevoorzitter. 

Van de ruim 120 aanwezige leden stelt ruim 90 procent opnieuw het vertrouwen in de opgestapte bestuurders. Daarmee treden zij opnieuw toe als respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter. De overige bestuursleden Johan van Hal, Frank Donkers en Mark Tijssen trokken zich terug. Jansen en Douma vormen nu met zijn tweeën het bestuur.

De benoeming geldt voor 6 weken. De volgende ALV is op 1 mei. Dan wordt een overgangsbestuur gekozen.   

Donderdag 9 maart jl. gooiden de voorzitter Jansen en vicevoorzitter Douma de handdoek in de ring, na een vertrouwensbreuk binnen het bestuur.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Paul 21 Maart 2017
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/varkens-voer/artikel/10873853/Jansen-en-Douma-keren-terug-als-POV-bestuurders-]Jansen en Douma keren terug als POV-bestuurders[/url]
Het beste denkbaar!
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden