Nieuws Bedrijfsovername

Nederlands baconbedrijf komt in Deense handen

5 Juni 2018 - Wouter Baan

Tulip Food, het dochterbedrijf van Danish Crown, heeft de Nederlandse baconspecialist en vleeswarenbedrijf Zandbergen overgenomen. Er is niet bekend hoeveel geld er met de overname gemoeid is.

Tulip Food is een grote leverancier van vleeswaren en worstproducten over de hele wereld. Met de overname van Zandbergen wil het bedrijf haar positie op de Europese markt verder versterken. Kasper Lenbroch, CEO bij Tulip Food, is content met de overname. "Zandbergen heeft zich door de jaren heen positief ontwikkeld. Wij willen hun indrukwekkende autonome groei verder voortzetten."

Management blijft aan
De dagelijkse leiding bij het familiebedrijf Zandbergen uit Haarlem (Noord-Holland) is in handen van de broers Robert en Erik Zandbergen. Net als de rest van het management blijven zij aan na de overname. "We zien ernaar uit om verder te gaan met Tulip Food en voorzien vele synergievoordelen", aldus Robert Zandbergen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Varkens

Danish Crown start per direct met reorganisaties

Nieuws Samenwerking

Vion en Danish Crown sluiten pact in Duitsland

Nieuws Varkens

Danish Crown ziet omzet biologisch vlees afnemen

Nieuws Halfjaarcijfers

Lege slachthaken en lagere winst bij Danish Crown

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden