Eigen foto

Nieuws Varkens

De Varkensanalyse 2019 van Boerenbusiness

24 Mei 2019 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Niet eerder waren de verwachtingen op de varkensmarkt zo hooggespannen als nu, maar wat doet de prijs in de komende maanden? Op deze vraag geeft Boerenbusiness antwoord in de nieuwe Varkensanalyse 2019. Een mooi magazine over de actuele ontwikkelingen op de varkens- en biggenmarkt, en uiteraard veel meer.

In deze Varkensanalyse 2019 vormt China de rode draad. Het land dat op het moment geplaagd wordt door Afrikaanse varkenspest, en daardoor voor hogere varkens- en biggenprijzen in Nederland en de Europese Unie zorgt, komt uitgebreid aan bod.

Nog veel meer
Ook kan je 10 vragen en antwoorden vinden over de saneringsregeling in de varkenshouderij, staan we in de Varkensanalyse stil bij de voermarkt, besteden we aandacht aan de stand van zaken in de mestverwerking en hebben we een bedrijfsreportage van Het Beemsterlant's Varken. 

Daarnaast kijken we onder meer naar de varkenshouderij in Canada, kan je 3 opinies lezen van specialisten uit de varkensketen en hebben een groot interview met Ronald Lotgerink, de CEO van Vion.

Vraag het magazine aan
Mis onze Boerenbusiness Varkensanalyse 2019 daarom niet. De abonnees van Boerenbusiness Varkens & Voer Pro hebben dit magazine vol diverse analyses deze week ontvangen. Wil jij hem ook krijgen? Klik dan hier om abonnee te worden en krijg het magazine toegestuurd.

Met Varkens & Voer Pro krijg je toegang tot alle besloten artikelen, data en marktinformatie op Boerenbusiness. Als abonnee krijg je ook toegang tot het Nationaal Economisch Landbouwcongres en andere interessante seminars en workshops. Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk ons aanbod in de webshop.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
peeters 24 Mei 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/varkens/artikel/10882617/de-varkensanalyse-2019-van-boerenbusiness]De Varkensanalyse 2019 van Boerenbusiness[/url]
niet ontvangen
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden