ForFarmers

Nieuws Chris Deen

Nieuwe CEO ForFarmers legt werk voorlopig neer

21 September 2022 - Wouter Baan

Chris Deen, sinds juli de CEO van ForFarmers, legt vanwege gezondheidsredenen voorlopig zijn werk neer. Zijn taken worden in tussentijd waargenomen door CFO Roeland Tjebbes en COO Pieter Wollesinkel.

ForFarmers gaat ervanuit dat Deen voor langere tijd uit de running is. Dit is een tegenvaller voor het beursgenoteerde veevoerconcern gezien hij pas kort in dienst is en ForFarmers teleurstellend presteert. 

Daarbij zijn ze in Lochem druk bezig om de 'nieuwe' strategie te herijken. Deze plannen worden op donderdag 17 november kenbaar gemaakt. Aanvankelijk was de bedoeling dat ForFarmers buiten Europa zou treden, maar de verwachting is dat de bestaande thuismarkten weer prioriteit krijgen.   

Voorlopig nemen Tjebbes en Wolleswinkel samen de honneurs waar. Eerstgenoemde was eerder al een paar maanden eindverantwoordelijk voordat Deen in dienst kwam.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers meldt weer winst en tankt vertrouwen

Nieuws Voer

Karteldienst zit ForFarmers dit keer niet dwars

Nieuws Voer

CFO ForFarmers maakt verrassende transfer

Analyse Agribusiness

Nederlandse agroreuzen in woelig vaarwater

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox