ForFarmers

Nieuws Benoeming

ForFarmers vindt nieuwe CFO bij FrieslandCampina

18 Maart 2024 - Wouter Baan

Marloes Roetgerink wordt vanaf 1 juni de nieuwe CFO van ForFarmers. De 44-jarige Roetgerink is door de raad van commissarissen voorgedragen en komt over van FrieslandCampina waar zij de afgelopen tien jaar een senior financiële positie beklede. Daarmee heeft ForFarmers een opvolger gevonden voor Roeland Tjebbes die eind vorig jaar vertrok.

Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter raad van commissarissen ForFarmers, denkt dat Roetgerink een goede aanvulling is op het team van huidige bestuurders bestaande uit Pieter Wolleswinkel (CEO) en Rob Kiers (COO). "Ik ben zeer verheugd dat wij Marloes Roetgerink kunnen voordragen, haar brede ervaring in de agrifood-sector is naast haar inhoudelijke kennis van grote waarde voor ForFarmers en onze klanten." Roetgerink zelf geeft aan vereerd en erg enthousiast te zijn om als CFO bij ForFarmers aan de slag te gaan.

Voor de komst van Roetgerink moet nog wel tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders worden ingestemd. Die vindt plaats op 28 mei aanstaande.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Wouter Baan

Wouter Baan is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Hij richt zich daarnaast op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Kwartaalcijfers

Duidelijke trendbreuk in resultaten ForFarmers

Analyse Voer

Middelgrote voercoöperatie ook vatbaar voor krimp

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Nieuws Jaarcijfers 2023

ForFarmers sluit 2023 met nipt verlies af

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden