Shutterstock

Nieuws Subsidie

Subsidie voor jonge boeren in Flevoland verhoogd

3 April 2019 - Kimberly Bakker

De Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben besloten om het subsidieplafond voor de 'Regeling jonge landbouwers' te verhogen van €340.000 naar €374.000. Hierdoor komen naar verwachting 2 tot 3 extra projecten in aanmerking voor een subsidie.

De Provinciale Staten van Flevoland melden dat het beschikbaar gestelde bedrag van €340.000 niet voldoende is om alle ingediende aanvragen te honoreren. Daarom is besloten om het budget te verhogen naar €374.000, waardoor naar verwachting 2 tot 3 extra projecten in aanmerking komen voor een subsidie. 

Regeling
De 'Regeling jonge landbouwers' was van december 2018 tot februari 2019 opengesteld. In die periode zijn in Flevoland 35 aanvragen ingediend. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) moet nog wel toetsen of de aanvragen voldoen aan de subsidievereisten. In de zomer van 2019 wordt bekendgemaakt welke projecten daadwerkelijk in aanmerking komen voor de subsidie.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden