Nieuws Agribusiness

Financiële baas van ForFarmers stapt op

12 Juni 2019 - Eric de Lijster

Arnout Traas, de Chief Financial Officer (CFO) en een lid van de raad van bestuur van ForFarmers, stapt op. Traas staat bijna 8 jaar aan het financiële roer en heeft onder meer de beursgang van het voederconcern begeleid.

Volgens de verklaring van ForFarmers is het vertrek zijn eigen keuze. Traas heeft besloten om zich niet meer herkiesbaar te stellen als CFO, voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2020. Zijn huidige zittingstermijn loopt op die datum af. Traas had zich opnieuw verkiesbaar kunnen stellen.

"Ik heb besloten om mij niet opnieuw verkiesbaar te stellen, zodat ik mij kan richten op andere activiteiten (zoals toezichthoudende taken)", laat Traas in de verklaring weten. ForFarmers heeft dus nog even tijd om naar een opvolger te zoeken. "Die zoektocht gaat binnenkort van start", zo laat Yoram Knoop, de CEO van ForFarmers, weten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Eric de Lijster

Eric is lid van de redactie van Boerenbusiness. Als telg uit een akkerbouwfamilie stroomt het boerenbloed bij Eric door de aderen. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Nieuws Jaarcijfers 2023

ForFarmers sluit 2023 met nipt verlies af

Analyse Voer

Rust bij ForFarmers uit zich nog niet in beurswaarde

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers meldt weer winst en tankt vertrouwen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden