Nieuws Agribusiness

Financiële baas van ForFarmers stapt op

12 Juni 2019

Arnout Traas, de Chief Financial Officer (CFO) en een lid van de raad van bestuur van ForFarmers, stapt op. Traas staat bijna 8 jaar aan het financiële roer en heeft onder meer de beursgang van het voederconcern begeleid.

Volgens de verklaring van ForFarmers is het vertrek zijn eigen keuze. Traas heeft besloten om zich niet meer herkiesbaar te stellen als CFO, voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2020. Zijn huidige zittingstermijn loopt op die datum af. Traas had zich opnieuw verkiesbaar kunnen stellen.

"Ik heb besloten om mij niet opnieuw verkiesbaar te stellen, zodat ik mij kan richten op andere activiteiten (zoals toezichthoudende taken)", laat Traas in de verklaring weten. ForFarmers heeft dus nog even tijd om naar een opvolger te zoeken. "Die zoektocht gaat binnenkort van start", zo laat Yoram Knoop, de CEO van ForFarmers, weten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Eric de Lijster

Eric is hoofdredacteur van Boerenbusiness. Als telg uit een akkerbouwfamilie stroomt het boerenbloed bij Eric door de aderen. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Voer

CFO ForFarmers maakt verrassende transfer

Analyse Agribusiness

Nederlandse agroreuzen in woelig vaarwater

Achtergrond Financieel

ForFarmers rekent met strategie weer op groei

Nieuws Financieel

Prijzenslag op voermarkt fnuikend voor ForFarmers

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox