Eigen foto

Boerenbusiness Awards

Laatste kans: Meld je aan voor Agribusiness Award

14 Oktober 2019

De inzendtermijn voor de Agribusiness Award van Boerenbusiness verloopt bijna. Geïnteresseerden kunnen nog tot en met dinsdag 15 oktober hun product/dienst aanmelden en meedingen naar de prijs.

Heeft jouw onderneming dit jaar een vernuftige verbetering of dienst gelanceerd? Levert het een significante bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en dus het rendement op het boerenbedrijf? Pak deze laatste kans en meld je snel aan via Boerenbusiness.nl/award.

Wie wordt de winnaar?
Na de sluiting van deze inzendtermijn zal de jury, onder leiding van Aalt Dijkhuizen, alle inzendingen gaan beoordelen en de genomineerden bekendmaken. De genomineerden krijgen de kans hun product of dienst aan de jury te pitchen en toe te lichten in de studio van Boerenbusiness. Houd Boerenbusiness de aankomende weken goed in de gaten voor de bekendmaking van de genomineerden.

De uiteindelijke winnaar wordt op het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness (op 18 december 2019 in Flint te Amersfoort) bekendgemaakt en zal naar huis gaan met de Agribusiness Award en een mediapakket ter waarde van €6.500. Wil je erbij zijn? Bestel snel je kaartjes via landbouwcongres.nl.

Regenradar
Powered by Agroweer

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Innovatie blijft belangrijk, ook in tegenspoed'

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Wetenschappelijke onderbouwing CowToilet’

Boerenbusiness Agribusiness Award

'De award dwingt je om goed na te denken'

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Lely Sphere klaar voor verdere uitrol'

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief