Agrifoto

Nieuws Lamb Weston/Meijer

Lamb Weston/Meijer presenteert nieuwe CEO

1 September 2020 - Kimberly Bakker

Lamb Weston/Meijer heeft 1 september bekendgemaakt dat Marc Schroeder vanaf 1 januari 2021 aan de slag gaat als CEO van het bedrijf. Hij volgt daarmee Bas Alblas op die vanaf 1 november 2020 zal aftreden.

Schroeder heeft de laatste jaren gewerkt bij buitenlandse multinationals als Procter & Gamble (huishoudelijke- en verzorgingsproducten) en PepsiCo. Ook bij deze bedrijven had hij diverse leidinggevende posities. In die functies heeft hij gewerkt en gewoond in Nederland, Rusland, de Verenigde Staten en recentelijk Zwitserland. "Zijn brede expertise en internationale ervaring in zowel ontwikkelde als opkomende markten zullen een aanwinst zijn voor Lamb Weston/Meijer", zo laat het bedrijf in een persbericht weten.

Schroeder zal de huidige topman, Bas Alblas, vervangen. Die gaf begin dit jaar aan per 1 november 2020 te vertrekken als CEO. Lamb Weston/Meijer is de Europese tak van het Amerikaanse Lamb Weston en de organisatie bedient markten in de Europese Unie, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en Brazilië. Het exploiteert 6 fabrieken: 4 in Nederland, 1 in het Verenigd Koninkrijk en 1 in Oostenrijk.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden