Dik Kruijthoff

Nieuws Benoeming

Dik Kruijthoff nieuwe voorzitter van CZAV

14 December 2020 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Dik Kruijthoff is de nieuwe voorzitter van coöperatie CZAV in Wemeldinge. De akkerbouwer uit Numansdorp volgt Johan Klompe op als voorzitter van de raad van commissarissen en de ledenraad. Klompe is 16 jaar preses geweest van de aan- en verkoopcoöperatie.

Dit heeft CZAV maandag bekendgemaakt. Dik Kruijthoff (48) is vennoot in akkerbouwbedrijf Novifarm in Numansdorp (Hoeksche Waard). Bovendien heeft hij ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, in onder andere de bancaire sector en groothandel in meststoffen. 

Johan Klompe heeft vorig jaar te kennen gegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn als voorzitter van de coöperatie. Onder zijn aanvoering heeft CZAV zich verder ontwikkeld als zuidwestelijke coöperatie, die actief is in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Ook heeft het bedrijf met overnamen en autonome groei de stap gezet naar België. Meest recent is de supermarktketen AgriMarkt verkocht aan Jumbo.

Klompe wordt als lid van de raad van commissarissen opgevolgd door Wilco Verhage (48) uit Koudekerke. Hij is akkerbouwer en veehouder en heeft bestuurlijke ervaring opgedaan in onder andere de ledenraad van CZAV, Nedato en is bestuurlijk actief bij ZLTO

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Abonnee
Vrij grof 17 December 2020
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/agribusiness/artikel/10890383/dik-kruijthoff-nieuwe-voorzitter-van-czav]Dik Kruijthoff nieuwe voorzitter van CZAV[/url]
Gefeliciteerd Dik met je aanstelling en veel succes.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden