Forfarmers

Nieuws ForFarmers

Topman Knoop in voorjaar 2022 weg bij ForFarmers

25 November 2021 - Redactie Boerenbusiness

Yoram Knoop treedt in het voorjaar van 2022 af als CEO en lid van de Raad van Bestuur van ForFarmers. Dit heeft het voerconcern donderdagmorgen 25 november bekendgemaakt. De aankondiging volgt na gezamenlijk overleg tussen Knoop en de Raad van Commissarissen.

Knoop stopt ermee op 14 april 2022 na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Zijn huidige zittingstermijn loopt ook op die datum af. Yoram Knoop trad in november 2013 aan en werd met ingang van 1 januari 2014 benoemd tot CEO van ForFarmers. "Na 8 jaar aan het roer te hebben mogen staan van dit prachtige bedrijf, is het voor mezelf en voor de onderneming een natuurlijk moment voor een nieuwe fase", aldus Knoop in de verklaring. "In de komende maanden blijf ik met al mijn energie en toewijding werken aan de uitvoering van onze management-agenda."

Strategie verder aanscherpen
Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ForFarmers, laat onder meer weten: "Sinds zijn aantreden, heeft Yoram de onderneming van een ambitieuze coöperatie verder ontwikkeld naar het leidende voerbedrijf in Europa. Onder zijn leiding is de stap gemaakt naar de groeimarkt Polen en is de portefeuille meer in balans gebracht door een versterking in de pluimveesector. Ook heeft hij duurzaamheid verankerd in de strategie van ForFarmers."

Het proces voor het vinden van een nieuwe CEO is gestart. In het licht van de veranderingen en uitdagingen in de agrarische sector gaat ForFarmers de komende periode de strategie Build to Grow 2025 evalueren en waar nodig aanscherpen, laat het voerconcern tot slot nog weten.

In dit achtergrondverhaal lees je meer over het vertrek van ForFarmers CEO Yoram Knoop.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Nieuws Jaarcijfers 2023

ForFarmers sluit 2023 met nipt verlies af

Analyse Voer

Rust bij ForFarmers uit zich nog niet in beurswaarde

Nieuws Kwartaalcijfers

ForFarmers meldt weer winst en tankt vertrouwen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden