Grimme

Aangeboden door Grimme

Nieuwste machines in actie op Hutspotdag

5 September 2019

Terwijl de Potato Europe in België op zijn einde loopt, staan de Hutspotdag in Lelystad en Agritechnica in Hannover in de maand november voor de deur. Gelegenheden bij uitstek om contacten te leggen en de laatste kennis te delen.

In de tussentijd worden de aardappelen en uien gerooid en komt ook de suikerbietenoogst op gang. Kortom, de machines van Grimme en Asa-Lift draaien op volle toeren. De nieuwe machines zijn woensdag 11 september te bewonderen tijdens de Hutspotdag bij PPO in Lelystad.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Trekkers worden gereed gemaakt, machines worden uit alle delen van ons land en het buitenland aangevoerd en opgetuigd. De catering is de aardappelen, wortels en uien al aan het schillen en snijden, de slager is met de worst bezig: een kuiltje jus misschien?

Laatste ontwikkelingen
De collega's van Tolsma-Grisnich en Mechatec leggen de laatste hand aan hun machines en installaties. Grimme Finance, de gebruikte machine-afdeling, en Grimme I-systems zijn ook aanwezig. Eigenlijk hoeft u dit jaar maar naar 1 evenement te bezoeken om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Op 11 september vanaf 12:00 uur bent u welkom bij PPO in Lelystad. Op dat tijdstip beginnen ook de demonstraties. Zo is de nieuwe Asa-Lift RL 230 uienrooier uit Denemarken aangekomen bij Weevers Swifterbant. Op vrijdag 6 september wordt hier al 1,5 hectare gerooid. Deze uien worden tijdens de Hutspotdag geladen en in kisten gelost door een Mechatec 260 kistenvuller. De uienrooier is ook tijdens de Hutspotdag in actie te zien.

Graag tot dan!
Het Grimme NL-team

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden