Eigen foto

Aangeboden door DCA

Ben jij het 3000ste lid van de Transactieapp?

28 Januari 2023

De DCA Transactieapp, waarin zowel akkerbouwers als melkveehouders anoniem hun transacties onderling kunnen delen, bestaat nu zeven maanden. In de Akkerbouw Transactieapp zijn tot dusver circa 160 berichten verstuurd met daarin 2.935 transacties, gemeld door 712 deelnemers. Dat is 24,48% van het totale bestand.

Akkerbouwers delen graag onderling hun transacties om elkaar te helpen de beste deal te krijgen. Transacties die zijn gesloten aan zowel de inkoopzijde als aan de verkoopzijde van hun bedrijf. Transacties van uien, aardappelen, pootgoed, peen, stro, graan, gewasbeschermingsmiddelen, loonwerk, rente en nog veel meer. DCA zet deze allemaal op een rij en de transactielijst ontvang je elke werkdag 's morgens in je WhatsApp. Gratis en voor niets.

Deelnemers zijn enthousiast over de waarde van de Transactieapp. Zo laat Dirk weten: "De Transactieapp heeft mij al behoorlijk wat geld gescheeld bij de inkoop van mijn diesel." En Jan vertelt desgevraagd: "Door het volgen van de transacties die worden gemaakt in de uien, stond ik sterker in de onderhandelingen met de afnemer. Dat heeft me bijna zes cent de kilo extra opgeleverd. Veel geld." En akkerbouwer Karel meldt: "Mijn zoon en ik hebben met de Transactieapp een veel beter inzicht in de prijzen. We bespreken de lijst altijd even bij de koffie 's morgens."

Wil je ook GRATIS deelnemen in de snelst groeiende community van agrarisch Nederland en elke dag transacties van je collega's ontvangen en (anoniem) je eigen transacties delen?

Meld je dan hier aan

De Akkerbouwgroep van de Transactieapp nadert rap de 3.000 deelnemers. Ben jij nu precies deelnemer 3.000 in deze groep, dan ontvang je een lekkere slagroomtaart! Eerder ontvingen de deelnemers Lianne Ravestijn en Bonne Poelma al een leuke attentie bij een mijlpaal voor de Transactieapp.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox