Groei en marktveranderingen

DLV Plant en GreenQ verder onder naam Delphy

14 Januari 2016 - Redactie Boerenbusiness

DLV Plant en GreenQ gaan samen verder onder de naam Delphy. In 2013 kozen de twee ervoor hun krachten te bundelen in een strategische samenwerking, maar vanaf nu opereren de teeltorganisaties ook onder dezelfde bedrijfsnaam.

Voornaamste reden om een nieuwe naam te kiezen is groei. DLV Plant zegt in het persbericht de laatste jaren fors te zijn gegroeid en vele nieuwe activiteiten te hebben ontwikkeld. ‘Het samengaan van DLV Plant en GreenQ, in combinatie met onze toegenomen activiteiten en de veranderende marktomstandigheden, zijn de aanleiding voor onze nieuwe naam.’

Leidend in kennis en expertise wereldwijd

In de klassieke oudheid was “Delphi” de plaats waar men bijeenkwam met vragen over gewassen, vruchtbaarheid en de oogst. De organisatie Delphy wil een partner zijn die kennis over gewassen, teeltmethodieken en productie ontwikkelt, implementeert en deelt.

Daarbij gaat het om Worldwide Expertise for Food & Flowers. Delphy heeft de ambitie leidend te zijn in kennis en expertise voor klanten en partners wereldwijd. De medewerkers blijven dezelfde personen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden