Samenwerking

gras koeien koeienstal Countus

Aangeboden door Countus

Samenwerken met derde behoeft heldere afspraken

Kringlooplandbouw, bedrijfsopvolging of het gebruik van productiemiddelen. Het zijn een aantal mogelijke redenen om een andere samenwerking aan te gaan dan in familiaire kring. Maar waar moet je dan zoal aan denken?
16 Juli 2020
Gewastour

Aangeboden door Sencrop

Sencrop en Trimble helpen teler met slimmere keuzes

Precies op het juiste moment de juiste bewerking op een perceel uitvoeren. Dat wordt voor gebruikers van de Sencrop agro-weerstations nog realistischer. Sencrop is geselecteerd als Trimble Select Partner voor de landbouw. Daarmee groeien de mogelijkheden om weerdata te verzamelen, delen en beheren en de efficiënte op het bedrijf te vergroten.
6 Juli 2020
Boerenbusiness hand

Nieuws Samenwerking

Agrifirm en MS Schippers pakken bigkwaliteit aan

Agrifirm en MS Schippers gaan een samenwerking aan. Dit maakte Agrifirm donderdag 6 februari bekend in een persbericht. De HyCare-methode, ontwikkeld door MS Schippers, is onderdeel geworden van het biggenconcept van Agrifirm.
6 Februari 2020
Boerenbusiness

Inside Aardappelen

Aardappelfusie: Eriva en APF Holland gaan samen

APF Holland en Eriva gaan vanaf oogstjaar 2020 samen verder onder de naam APF-Eriva bv. De beide groothandelsbedrijven verwachten op deze manier (zowel voor telers als afnemers) een betere marktpositie te krijgen.
6 November 2019
FrieslandCampina

Nieuws Samenwerking

FrieslandCampina zoekt samenwerking in VS

De Amerikaanse zuivelcoöperatie United Dairymen of Arizona gaat een samenwerking aan met coöperatie FrieslandCampina voor de levering van lactoferrine. Dat melden beide partijen in een gezamenlijk persbericht.
2 Oktober 2019
Agrifirm

Nieuws Samenwerking

Agrifirm en Quartes gaan krachten bundelen

Het Belgische mengvoederbedrijf Quartes en het Nederlandse Agrifirm bundelen hun krachten, waarna Royal Agrifirm Group het bedrijf uit België op termijn zal overnemen. Dat schrijven ze in een gezamenlijk persbericht.
1 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox