Overzichtspagina

Werken of stage bij Boerenbusiness

9 Juni 2016

Boerenbusiness.nl is dè website voor agrarische ondernemers in Nederland en onderdeel van mediabedrijf DCA MultiMedia in Lelystad. DCA MultiMedia blijft zich ontwikkelen. Niet alleen online, maar ook via multimediale dienstverlening voor derden.

Boerenbusiness.nl is een online mediabedrijf en levert 24 uur per dag nieuwsartikelen, analyses en bespiegelingen over economie, markten en nieuws over de politiek voor ondernemers in de agrarische sector. De content wordt nu verzorgd door een redactie van zes journalisten c.q marktwatchers. Samen met de marktspecialisten van DCA leveren zij op Boerenbusiness.nl unieke marktinformatie- en trends aan abonnees die ondernemen in de akkerbouw, melkveehouderij of varkenshouderij.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector, een neus voor nieuws, een scherpe pen en kan je onderwerpen begrijpelijk uitleggen en goed en snel actuele economische ontwikkelingen analyseren? Dan is werken of stage lopen bij de redactie wellicht wat voor jou. Wij bieden afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega’s. Een uitstekende job of stage om je talent op los te laten, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing.

Meer informatie over stageplaatsen en werkplekken kun je inwinnen bij Tim Vrolijk (0320 – 269 529). Graag ontvangen wij je (open) sollicitatie per e-mail via t.vrolijk@dca.nl.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden