123 Huurgrond

Aangeboden door 123 Huurgrond

Dit zijn interessante tijden voor landverhuur

1 Oktober 2019

De interesse in de verhuur van landbouwgrond neemt toe. Dit maakt dat Bart Keizers en Gijs Sesing van 123Huurgrond ook langzaam een verschuiving in de vraag zien.

Sinds 2015 bemiddelt 123Huurgrond ruim 600 hectare landbouwgrond per jaar, variërend van percelen met aardappelen en uien tot bomenland en tulpengrond. "Er is veel vraag naar goede landbouwgrond en dat zal altijd zo blijven", weet Bart Keizers, oprichter van 123Huurgrond. "Maar verhuren van landbouwgrond gebeurt steeds meer, want er is een hele grote groep ondernemers zonder opvolger."

Bedrijven die landbouwgrond willen huren, kunnen zich bij 123Huurgrond aanmelden om zo op de hoogte gehouden te worden van de percelen die verhuurd worden. 123Huurgrond probeert zoveel mogelijk regionaal te werken, want de verhuurder vindt het vaak prettig als hij de huurder kent. De verhuurder blijft ook altijd de baas, dat is degene die beslist. 

Verhuren van grond
Ook kunnen bedrijven die grond willen verhuren, contact opnemen met Keizers en Sesing. Zij gaan vervolgens kosteloos aan de slag voor de verhuurder. Keizers: "Wij ontzorgen verhuurders in het papierwerk en de facturatie. Daarbij zoeken wij een huurder die bij de verhuurder past. Dat is een combinatie van gunnen én een goede prijs. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten."

123Huurgrond heeft een groot netwerk in Flevoland wat voor verhuurders vaak waardevol kan zijn. De gewassen die veel verhuurt worden, zijn uien, aardappelen, bomen, wortelen en kavels. Neem voor meer informatie contact op met Bart Keizers (06-29364569) of Gijs Sesing (06-13386301) of kijk op 123Huurgrond.nl.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden