Shutterstock

Nieuws Milcobel

Milcobel haalt oud-topman Campina binnen

10 Februari 2020 - Jorine Cosse

Erik de Cock is aangesteld als nieuwe CEO ad interim bij Milcobel. Hiermee neemt hij de fakkel over van Peter Koopmans. De Cock bekleed zijn nieuwe functie sinds 24 januari 2020. 

Met de Cock slaat de Belgische zuivelorganisatie naar eigen zeggen een CEO met uitgebreide ervaring in de zuivelsector én coöperaties aan de haak. Hij bekleedde onder meer de functie als CEO bij Campina België en Limelco in Zonhoven. Ook heeft hij ervaring in het bedrijfsleven. Zijn carrière trapte hij af in de Finance, waarna hij doorgroeide in verschillende leidinggevende functies. 

Vertrek Peter Koopmans
Afgelopen december kondigde De Cock’s voorganger Peter Koopmans aan zijn samenwerking met Milcobel te beëindigen. Zijn vertrek heeft naar verluid te maken met de veranderingen die Milcobel intern aan het doorvoeren is. "Met deze beslissing geeft de Raad van Bestuur het signaal dat de snelheid van de lopende veranderingsprocessen opgedreven moet worden," aldus voorzitter Dirk Ryckaert.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Jorine Cosse

Redacteur bij Boerenbusiness die zich verdiept in de markten van zuivel, varkens(vlees) en voer. Jorine analyseert onder meer wekelijks de ruwvoermarkt en periodiek de markt van mengvoer.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden