Agrifirm

Nieuws Corona

Agrifirm bezoekt in Brabant geen klanten meer

10 Maart 2020 - 1 reactie

In Noord-Brabant bezoeken adviseurs van coöperatie Agrifirm in ieder geval tot en met maandag 16 maart geen klanten meer. Buiten Noord-Brabant wordt vooraf contact opgenomen bij klantbezoek met de vraag of er sprake is van verkoudheid of griepverschijnselen.

Bovendien organiseert Agrifirm geen bijeenkomsten of vergaderingen meer waar 15 deelnemers of meer fysiek bij aanwezig zijn. Ook nemen medewerkers niet meer deel aan bijeenkomsten met meer dan 15 deelnemers, die door anderen worden georganiseerd. Dit geldt voor heel Nederland.  De komende 14 dagen vervalt deelname van Agrifirm aan beurzen en evenementen in Nederland.

Productielocatie protocol
Om het risico op besmetting met het Covid19 virus op productielocaties te beperken, staat Agrifirm  alleen toe dat productiemedewerkers en aan productie gerelateerde medewerkers op de productielocaties werken en aanwezig zijn. Kantoorpersoneel zal zoveel mogelijk op andere locaties of vanuit huis werken. Dit geldt ook voor heel Nederland. 

Agrifirm houdt dagelijks bij of bovenstaande maatregelen verder moeten worden aangescherpt of uitgebreid. Er is een poster gemaakt voor boerderijgebruik, om de verspreiding van het Covid19 virus tegen te gaan.

Compartimenten scenario
Mocht Nederland in compartimenten worden opgedeeld, vergelijkbaar met de situatie tijdens de bestrijding van dierziekten, dan heeft Agrifirm sectorbrede draaiboeken paraat.  Coöperatie CZAV heeft soortgelijke maatregelen gepubliceerd op haar site, conform de nieuwste adviezen van het RIVM.

Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
???!!! 10 Maart 2020
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/10886152/agrifirm-bezoekt-in-brabant-geen-klanten-meer] Agrifirm bezoekt in Brabant geen klanten meer [/url]
.....conform de nieuwste adviezen van het RIVM.

Wat was de stand van zaken?
RIVM heeft wel/geen verstand van zaken?
Agrarische sector heeft wel/geen vertrouwen in RIVM?

Laat ons opletten en zorgen dat we haarscherp de fouten van het RIVM die ze maken en gemaakt hebben bij Corona koppelen aan de overige zaken (stikstof).

Die voorman had toch mooi de hand van onze Rutte vast tijdens zijn advies dat niet te doen.
Do as I say, not as I do...

U kunt niet meer reageren.
Boerenbusiness Award

Win jij dit jaar de Agribusiness Award?

Maak kans op een mediapakket en een vervolgtraject van ABN AMRO

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Nieuws melk

Eerste ontbossingsvrije soja aangekomen in Nederland

Analyse Voer

Hoe voerbedrijven omgaan met krimpende veestapel

Nieuws Granen

Recordprijs voor granenpool Agrifirm

Nieuws Export

Lockdowns China hinderen export vlees en zuivel

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief