De Heus

Nieuws Overname

De Heus doet opnieuw overname in Spanje

3 December 2019

Veevoergigant De Heus heeft wederom een overname gedaan in Spanje. Evialis Galicia, een bedrijf dat jaarlijks circa 50.000 ton mengvoer afzet, wordt aan het imperium toegevoegd.

Evialis Galicia is gevestigd in Noord-Spanje en produceert mengvoer voor onder andere koeien, paarden en konijnen. De activiteiten van dit bedrijf passen, naar eigen zeggen, bij die van De Heus. "We zijn erg blij met deze acquisitie. Het sluit mooi aan bij onze ambitie om onze marktpositie in Spanje verder te verstevigen", zo meldt Jean François Honoré, de general manager van De Heus Iberia. 

Reeks overnames
Het is overigens niet de eerste keer dat De Heus investeert in een Spaans diervoederbedrijf. Eind 2015 versterkte de veevoergigant haar positie met de acquisitie van het Spaans-Portugese mengvoerbedrijf Nuter. Aan het begin van 2018 kocht De Heus het Spaanse familiebedrijf Piensos Unzué op. 

In tijden als deze houden we je graag op de hoogte van objectieve en transparante marktinformatie, aangevuld met heldere prijzen en noteringen. Daarom haal je deze maand meer uit jouw gratis Boerenbusiness Account. Je krijgt van ons in de maand juli 10 gratis premium-artikelen cadeau. Meld je aan
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws OVERNAME

Coppens Diervoeding komt in handen van De Heus

Nieuws Jaarcijfers 2021

De Heus voert winst in thuismarkt stevig op

Nieuws Oorlog

De Heus blijft in Rusland en dit is waarom

Nieuws Feijen Diervoeders

De Heus doet overname in Oost-Nederland

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief